Karácsony Gergely jogosítványszerzési botladozásai kísértetiesen hasonlítanak a városvezetési szokásaira?
Mint ismert Karácsony képtelen volt megszerezni a jogosítványt, oktatói szerint teljesen alkalmatlan volt.
Emiatt haragszik az autósokra?
#10 Te most Gréczyt véded? Kérj tőle pár képet, bár a parlamentből szerencsére már nem tud küldeni olyat ahol fogja a kicsit a kezében..
Érdekesek vagytok ti libsik.. egyszer #metoo kampány ahol bármelyik nő bármit mond elhiszitek és azonnal akasztófára akarjátok tenni a férfit, de ha a DK-s "mutugatós" Gréczy van terítéken akkor hazudik a nő akinek küldözgette ezeket a perverz képeket.
A fénykép igen, viszont a nő zaklatással vádolta meg. [link]
Mondjuk az külön szórakoztató, hogy mi mindennek titulálsz, látom szereted szépíteni olyanokkal az elmédet, ami nem igaz.
Kérdező, ezek szerint nem olvastad ezt a birósági döntést..
Gondolom ez már nem vezetőhír volt az origo-n és pesti srácokon.
Hát szerintem kérdező te is az lehetsz, csak így akarod lejáratni Karácsonyt, hogy Gyurcsány legyen a fővezér.
Amúgy én feltételezhető hiteltelenségéről beszéltem, ergo nincsen köze az intézkedéseihez.
Megjött a Karácsony védő Micimackó is , hurrá!
Igen, nekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!