Miért van igény az ilyen szélsőjobbos, iq nuku Budaházyékra?
Nem rég néztem meg egy pesti srácokos videót a Budaházy Eddával, ha ő nem náci akkor nem tudom mi. Az ilyenek szégyent hoznak a magyarságra. Hiába pózolnak kettős keresztel, árpád sávos zászlóval, amikor a szélsőséges nézeteik járatják le ezt az országot. Miattuk undorodtam meg a nemzeti jelképektől, annyira lejáratják őket. Hogy lehet elmagyarázni nekik, hogy nincs olyan, hogy lmbt propaganda, hanem csak az van, hogy legyenek elfogadóak azokkal az emberekkel, akiknek másabb a szexuális orientációja? Mert még mindig nincs elfogadás velük szemben. Fogják már fel azt is, hogy a kapitalizmus hozta be ezt a szexualitásos hülyeséget, mert a középkorban nem foglalkoztak azzal, hogy ki milyen szexualitású volt.
Ha tőlem múlna én nem engedném, hogy az ilyen buta, primitív Budaházy félék nagy nyílvánosságot kapjanak. Négy fal között gyűlölködjenek és ne járassák le az országot a szélsőjobboldali hülyeségeikkel.
30
A háborúkat a fegyvergyárosok hozták mindig elő. "megélhetésből"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!