Miért van igény az ilyen szélsőjobbos, iq nuku Budaházyékra?
Nem rég néztem meg egy pesti srácokos videót a Budaházy Eddával, ha ő nem náci akkor nem tudom mi. Az ilyenek szégyent hoznak a magyarságra. Hiába pózolnak kettős keresztel, árpád sávos zászlóval, amikor a szélsőséges nézeteik járatják le ezt az országot. Miattuk undorodtam meg a nemzeti jelképektől, annyira lejáratják őket. Hogy lehet elmagyarázni nekik, hogy nincs olyan, hogy lmbt propaganda, hanem csak az van, hogy legyenek elfogadóak azokkal az emberekkel, akiknek másabb a szexuális orientációja? Mert még mindig nincs elfogadás velük szemben. Fogják már fel azt is, hogy a kapitalizmus hozta be ezt a szexualitásos hülyeséget, mert a középkorban nem foglalkoztak azzal, hogy ki milyen szexualitású volt.
Ha tőlem múlna én nem engedném, hogy az ilyen buta, primitív Budaházy félék nagy nyílvánosságot kapjanak. Négy fal között gyűlölködjenek és ne járassák le az országot a szélsőjobboldali hülyeségeikkel.
Én liberális vagyok (de nem szélsőbaloldali) ,ennek ellenére az lmbt propaganda létezik ,bár hozzánk még nem ért el olyan mértékben ,mint pl Amerikában vagy Kanadában .
Az,hogyminden filmben meg sorozatban kényszeresen lennie kell több melegnek is az nem veszélyes, viszont az,hogy gyerekeket lehet kasztráltatni meg hormokkal kezelni mert az anyja kitalálta,hogy a fia lánynak érzi magát 5 évesen,na az beteges ,és ennek tényleg véget kellene vetni .
Illetve kanadában mindenféle elmebajos drag queen mászkál be már az óvódás korú gyerekekhez,apropó a gyerek drag ami egyre jobban terjed,és tapsolnak neki az amcsik,az meg körülbelül a pedofília legalizációja,gondolom ezt nem kell magyaráznom,miért remélem,hogy idáig nem fog elérni .
Vannak homoszexuális barátaim ,és nálam elfogadóbb "lipsi" kevés van ,Budaházy Eddát meg ha fizetnének sem nézném meg ,és valóban egy náci .
Azonban ebben igaza volt,ha valóban ezt mondta,létezik a propaganda.
11
Ez érdekelne. Emlékszel véletlenül a címükre?
És még annyit hozzáfűznék,hogy ez nyilván nem a melegek propagandája,ez a szélsőbalos elmebeteg aktivisták munkájának a "gyümölcse" . A transzokat pl már régóta szeretnék a melegek,ha nem lehetnének az lmbt közösség részei,mert elmeroggyantak az aktivistáik .
A normális emberek ettől elhatárolódnak,igen is ne mehessen be valaki 20 centis fässzal a női mosdóba,ne indulhasson női sportágakban,ne lehessen kirúgni senkit azért mert férfiként szólít meg valakit ,puszta naívságból,mert az illető úgy néz ki,de ő nem annak érzi magát,meg ehhez hasonló dolgok.
Idegesít,hogy erre az agyhalott rétegre a liberális szót használják,mert nem ezt jelenti !
Az a baj,ha negatív karakter meleg,azt is propagandának fogják mondani.
Mert nekik már a tény is,hogy léteznek melegek,és ezt bemutatják tv-ben vagy filmvásznon,propagandának számít.
Holott minden 10.ember meleg,és egy filmben legalább van 10 karakter,akkor átlagosan abból 1 meleg,tehát csak a valóságot mutatja be.
Akinek ez fura,annak azért,mert eddig tabu volt erről beszélni.
Azért rakják bele mostanában sok filmbe,sorozatba a meleg karaktereket,hogy bivalybasz-nádon is,ahol nem nagyon hallottak még a melegekről,vagy valamilyen tévhitet ismernek róluk,ott is felfogják,hogy vannak ilyen emberek,és talán kicsit reálisabb képük legyen arról,mint azok a tévhitek,amiket hallottak.
Sokan azzal sincsenek tisztában,hogy mi az,hogy transznemű,őket is melegnek gondolják.
De sokszor még melegek sem tudják,hogy mi a különbség nemi identitás és szexuális orientáció között.
Persze lehet tudatlanul is leélni egy életet,meg,hogy nem kíváncsi semmire valaki,de hát,akkor szerintem az ilyen ember zárkózzon be a lakásába,ha nem nyitott semmire,nem akar megismerni semmit.
A középkorban voltak,akik a tudósokat is eretneknek nyilvánították,meg még mai napig vannak laposföld hívők is.
Lehet tudatlanságban élni,csak hogy ez miért jó,azt nem tudom.
"Ez is csak propaganda, hogy minden 10. ember b_zi. Érdekes, nekem több száz, talán ezer ismerősöm is van, és egyetlenegy b_zi van köztük."
Egyetlen egy olyan van,akiről biztosan tudod,hogy az,mert ő vállaltan az.
Vannak,akik titokban élnek,vannak akik biszexek és kamu,kirakat családjuk van,de,hogy 100 emberből 99 nem teljesen heteró,az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!