Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ez a kettős mérce...

Miért van ez a kettős mérce sokaknál?

Figyelt kérdés

Ha a hírekben valaki meghallja, hogy öngyilkos lett egy 14 éves iskolás, mert mások zaklatták, akkor az a reakció, hogy szegény gyerek.

Aztán ha két nap múlva kiderül, hogy az a 14 éves azért lett öngyilkos, mert a saját neméhez vonzódott és emiatt zaklatták, akkor már is mindenhonnan azt hallani, hogy az ilyenért nem kár.

tegnapelőtt 13:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
42%
Hol láttál ilyet? Link?
tegnapelőtt 14:01
 2/34 A kérdező kommentje:
Főleg kommentekben Facebookon.
tegnapelőtt 14:02
 3/34 anonim ***** válasza:
28%

Én mindkét esetben a pedagógusokat hibáztatom.

Az ő felelősségük.

Amikor én jártam általánosba, ott a kisebbségiek zaklatták a magyarokat.Elvették a tízóraiját, meg loptak az öltözőkből.A tanárok, mintha észre sem vették volna, fülüket, farkukat behúzták.

tegnapelőtt 14:03
 4/34 anonim ***** válasza:
58%

Ez a Fidesz uszításának a következménye. De ugyanezt tükrözi a "gyermekvédelmi"-nek hazudott homofób törvényük is.

Azt hazudják benne, hogy a gyermekek védelmében nem szabad nekik beszélni sem a homoszexualitásról - de ezzel pont azt mondják, hogy a homoszexuális hajlamú gyermek nem számít, dögöljön meg a belső vívódásaiban, bizonytalanságában, ha a szüleihez nem mer fordulni vele.

Ez szándékos gyermeknyomorítás, büszkén és tudatosan csinálják.

Pontosan tudják, hogy a kamaszodó gyermekek 5-8%-a a másságával küzd, a saját neméhez vonzódik.

Átlagosan minden osztályban van 1 vagy 2 ilyen gyermek (egy iskola szintjén tucatnyi).

A gyermeknyomorítók törvénybe iktatták, hogy ezek a gyermekek ne fordulhassanak a pedagógusukhoz segítségért, megértésért, lelki támaszért, az iskolában senki se nyugtathassa meg őket afelől, hogy a másságukkal együtt is értékes emberek, arra pedig tilos bátorítani az osztálytársaikat, hogy fogadják el őket és ne bullyingolják, szekálják (mert ezt már "érzékenyítésnek" titulálják a gyermeknyomorítók).

De tőlük másra nem is lehet számítani. Irgalmat, kegyelmet ők csak a pedofilok és bűntársaik iránt képesek érezni, egy elhallgatott másságával küszködő gyermek iránt már nem...

tegnapelőtt 14:09
 5/34 anonim ***** válasza:
53%

Amikor a gyereket egy állami intézménybe küldöd, mert kötelező, akkor a pedagógus felelőssége, hogy rendet tartson. Ezt a többségük meg is teszi automatikusan, ha tudnak róla.

Mindemellett a szülő/gyerek kapcsolatnak is megfelelően kellene működnie, és ha a gyerek jelzi, hogy bántják, a szülőnek is lépni kell, először az osztályfőnök irányában (aztán az igazgató, stb, ha nem működik).

tegnapelőtt 14:11
 6/34 anonim ***** válasza:
47%

3: "Én mindkét esetben a pedagógusokat hibáztatom."

Miért? Mert betartják a törvényt?

A gyermekvédelminek hazudott homofóbtörvény KÖTELEZI a pedagógust arra, hogy ne merje észrevenni a problémát, ha pedig észreveszi tilos "érzékenyítenie" az osztályt, azaz már az is jogszabályba ütközik, ha ki meri mondani, hogy "Zsoltika meleg, de őt fogadjátok el így, légyszi és ne zaklassátok miatta 7/24-ben".

Ez azok felelőssége, akik törvényben írták elő a másságukkal küzdő gyermekek kötelező cserbenhagyását!

tegnapelőtt 14:12
 7/34 anonim ***** válasza:
31%
4: ez nettó hazugság, a gyerek bármilyen témában fordulhat a pedagógushoz, főleg ha bántalmazzák a többiek. Még akkor is ha nemi zavarokkal küszködik. Semmilyen törvény nem mondja ki, hogy nekik nem jár segítség!
tegnapelőtt 14:14
 8/34 anonim ***** válasza:
43%

Én ilyet még nem hallottam. Mindig azt szokták sajnálni, akit zaklattak a többiek.

Az hogy van egy-két elmebeteg hozzászólás is, nem az emberek többségének véleményét tükrözi. Mindenhol vannak ilyenek. Még tök ártatlan témáknál is jönnek a gyűlölködők.

tegnapelőtt 14:15
 9/34 anonim ***** válasza:
38%

5: "Mindemellett a szülő/gyerek kapcsolatnak is megfelelően kellene működnie, és ha a gyerek jelzi, hogy bántják, a szülőnek is lépni kell, először az osztályfőnök irányában (aztán az igazgató, stb, ha nem működik)."

A gyermek nagyon sokszor nem jelzi a szülőnek, sem azt hogy bántják, sem azt, hogy MIÉRT!

Csendben küzd a másságával és hallgatja 7/24-ben az apja-anyja b.zizását, akiknek fogalmuk sincs, hogy a gyermekük meleg - és pont azért nem meri bevallani, mert ők homofóbok.

Találkoztam ilyen kamaszokkal, a legvadabb álmukban sem lettek volna képesek a habzó szájú homofób apjuk elé odaállni és bevallani, hogy ők is érintettek a dologban.

Megkérdeztem: És édesanyádnak sem mered elmondani?

A válasz az volt: nem merem, mert ő is állandóan arról beszél, hogy ezek betegek, ez undorító, ez aberráció.

A gyerek tartotta a látszatot mindvégig, nem tudom, ha a szülei egyáltalán megtudták-e valaha. De azt a fájdalmat, amit át kellett élnie, mikor apja anyja habzó pofával b.zizott előtte, tudtukon kívül őt magát minősítve betegnek, aberráltnak, borzalmas lehetett nap mint nap átélni...

Az ilyen gyerekek csakis a pedagógusra számíthattak. De ma már az állását kockáztatja, aki segíteni mer rajtuk.

És pontosan ez is volt a gyermeknyomorítók szándéka a törvényalkotással!

tegnapelőtt 14:19
 10/34 anonim ***** válasza:
45%

9: Semmi köze a törvényhez.

Régen, 20-30 éve is sok szülő ilyen volt, annak meg nem sok köze van a mostani kormányhoz.

Tanárok meg nem egyformák. Van egy csomó kompluxos beteg közöttük, akik a gyerekeken élik ki a hatalomvágyukat. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány normális tanárom volt, akivel egyáltalán beszélgetni lehetett, még csak nem is ilyen komoly dolgokról.

tegnapelőtt 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!