Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez kettős mérce?

Ez kettős mérce?

Figyelt kérdés

Amikor Magyar Péter kiszivárogtatta az általa rögzített hanganyagokat, akkor a fideszesek támadták, hogy milyen jogon rögzíti titokban másokkal folytatott magánbeszélgetést.

Most hogy Vogel Evelin kiszivárogtatta az általa rögzített hanganyagokat, még egyetlen fideszestől sem olvastam, hogy baja lenne azzal, hogy Vogel Evelin hogy milyen jogon rögzít titokban másokkal folytatott magánbeszélgetést, ehelyett mindenki a hanganyagok tartalmáról beszél.

Most függetlenül attól, hogy mi a hanganyagok tartalma, azok valósak-e vagy sem, a két ügy különbözőnek tűnő megítélése valóban kettős mércének minősül?

ma 19:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez jó példa a kettős mércére
Nem, ez nem kettős mérce, mert: (leírom)
12 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Pitiáner ügyek a kormány Pegasus-botrányához képest, inkább beszéljünk arról!
ma 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek amik kijönnek Magyarról nem tudom miben befolyásolják az én életemben. Szemben a 400 feletti euróval a 600 forintos benzinnel és a ratyi gazdasági teljesítménnyel. Komolyan ezzel kell foglalkoznia a kormánynak, hogy mit mond Peti?
ma 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!