Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van igény az ilyen...

Miért van igény az ilyen szélsőjobbos, iq nuku Budaházyékra?

Figyelt kérdés

Nem rég néztem meg egy pesti srácokos videót a Budaházy Eddával, ha ő nem náci akkor nem tudom mi. Az ilyenek szégyent hoznak a magyarságra. Hiába pózolnak kettős keresztel, árpád sávos zászlóval, amikor a szélsőséges nézeteik járatják le ezt az országot. Miattuk undorodtam meg a nemzeti jelképektől, annyira lejáratják őket. Hogy lehet elmagyarázni nekik, hogy nincs olyan, hogy lmbt propaganda, hanem csak az van, hogy legyenek elfogadóak azokkal az emberekkel, akiknek másabb a szexuális orientációja? Mert még mindig nincs elfogadás velük szemben. Fogják már fel azt is, hogy a kapitalizmus hozta be ezt a szexualitásos hülyeséget, mert a középkorban nem foglalkoztak azzal, hogy ki milyen szexualitású volt.

Ha tőlem múlna én nem engedném, hogy az ilyen buta, primitív Budaházy félék nagy nyílvánosságot kapjanak. Négy fal között gyűlölködjenek és ne járassák le az országot a szélsőjobboldali hülyeségeikkel.

2020. szept. 3. 17:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Minden felnőtt ismerősömnek volt már párja, úgyhogy ez bukta. Legfeljebb bik lehetnek közöttük, de az meg nem ugyanaz, mint a b_zi.
2020. szept. 3. 20:51
 22/32 anonim ***** válasza:
34%

AZ LMBTQ-ban a Bi is benne van.

A biszexualitás sokkal kényesebb téma,mert ott már joggal felmerül a hűtlenség kérdése is,mondjuk a hűtlenségben a heterókat sem kell félteni:)

Sajnos vannak emberek,akik nem képesek elfogadni a világot,amiben élünk,mindenféle mesevilágot építenek fel,mert nekik így könnyebb.

2020. szept. 3. 20:56
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az LMBTQ-ban a bi is benne van, te viszont nem azt állítottad, hogy minden 10. ember "LMBTQ", hanem hogy minden 10. ember b_zi (a te szavaiddal élve: "meleg"). Egyébként még az előbbi is erős túlzás lenne.
2020. szept. 3. 21:04
 24/32 anonim ***** válasza:
47%

A pontos számokat úgy sem tudja senki.

Most ezen kár vitázni.

Ha pedig a Kinsey skálán akarod elhelyezni az összes embert,még nehezebb dolgod lesz az arányok felállításában.

Azt azért nem mondanám,hogy minden filmben van meleg karakter,mert ez nem igaz.

Az igaz,hogy több meleg karakter van,mint korábban.

Ami biztos,hogy a populáció egészét nézve nem egy elhanyagolható kisebbségről van szó.

Lassan 8 milliárdan vagyunk.

Magyarországon ha csak 1%-kal számolsz,akkor az is 100 ezer ember.Ez mondjuk egy megyeszékhelynyi ember.

2020. szept. 3. 21:12
 25/32 anonim ***** válasza:
48%
Azért, mert sokkal magasabb erkölcsi szinten vannak. Lehet szidni a stílusukat, az iq-jukat, de ez nem lényeges. A liberális oldal a nemzet halálos ellensége. Ha ilyen emberek vezették volna az országot, akkor ma is sokkal nagyobb, gazdagabb és erősebb lenne. A nagy eszetekkel az a legfontosabb számotokra, hogy elismerjék a másságot, pedig ez huszadrangú kérdés, a gazdaság, a demográfia, a nemzet, az oktatás, az egészségügy, stb. sokkal fontosabb.
2020. szept. 3. 23:24
 26/32 anonim ***** válasza:
69%
Az a probléma, mint a BLM esetében. Mindkettő átesett a ló túloldalára. Sajnos sok közösségi média platformon látni olyan videókat, ahol (csúnya szóval) feketék szólják/ nézik le az európai kultúrát, de alapvetően a mozgalommal semmi probléma nem lenne, sőt támogatandó. Az LMBTQ is ugyan ebben a helyzetben van. Alapvetően egy szép eszme van mögötte, hogy engedjük azt, hogy mások is kifejezhessék az érzelmeiket, azokat ne kelljen rejtegetniük, voltam egy pride felvonuláson (nem vagyok meleg, egyetlen egy meleg ismerősöm van, de vele sem nagyon beszélek) és maga a felvonulás egy nagyon jó buli volt lényegében, úgyhogy ennek szerintem van létjogosultsága. De maga a mozgalom ma már kissé erőlteti a dolgot. Legyél büszke arra, hogy más vagy stb. A marketing is nagyon meglovagolja évente a témát lásd divat, filmek. Ne érts félre sok film van, ahol igen is van helye meleg karaktereknek, de vannak olyanok is ahol ez egyáltalán nem ad hozzá semmit a történethez. És ez a baj. Csak azért vállalják be, mert egy szélesebb elfogadó réteget szólít így meg. Tehát van propaganda és marketing, amivel nem elfogadóbbak lesznek az emberek, mivel akik eddig elfogadták ez után is el fogják de akik nem azokat ez méginkább hergeli, mint a szélsőjobbosokat. Alapvetően elítélem őket (ahogy minden szélsőseget) de meg is tudom emiatt érteni őket. Egyébként maga a videó összességében szerintem siker lett, mivel Edda gyűlölete (szerintem abszolút átjött a képernyőn keresztül) sok jobboldaliban elfogadást vagy egyfajta mérsékeltebb szolidaritást váltott ki. Hasonló az eredménye, mint a hozz világra még egy magyart videónak. Nem jött meg a nők kedve, hanem még inkább elment. Őszintén még Novák Előd zászólopkodó is értelmesebb volt ennél a nőnél.
2020. szept. 3. 23:31
 27/32 anonim ***** válasza:
12%

27

Ugyan már! Mi lenne az a "szép eszme" (ESZME!!!), ami az lmbt lobbi MÖGÖTT lenne?

2020. szept. 3. 23:43
 28/32 anonim ***** válasza:
73%
Az a nő alapjáraton sem komplett teljesen, szóval ez már egyáltalán nem meglepő tőle. Sajna az iylenek miatt terjedt el a " turbomagyar " mint gúnyolódás.
2020. szept. 4. 00:33
 29/32 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj, hogy ezzel nagyon lejáratta magát Edda és amúgy Zsolti mondta, hogy jobberek kértek tőle elnézést. Mondjuk én aki kicsit hát.. öhm nem vagyok az a multikulti-elfogadás hívő, azt gondolom, hogy ebben a formában Zsoltinak van igaza. De kimondja egy másik videójába, hogy a lmbtq arcoknak nem ember az aki nem ért velük egyet. Na, ilyet én is írtam 5 éve, szakított velem a facebook. :D
2020. szept. 4. 01:28
 30/32 A kérdező kommentje:
Tovább néztem azt a videót és eskü az ilyen gondolkodású emberek megérdemelték a 2006-t. Ezeket tényleg verni kell. Ők a deviáns gondolkozásuak, és ezt a beteg szélsőjobboldali gondolkozást tűzzel, vassal írtani kell. Ezeknek a beteg embereknek nem szabad hagyni, hogy nyilvánosságot kapjanak, a négy fal közt beszélgessenek erről. Nemzetieskedés bekaphatja. Hálistennek én kinőttem ebből fiatalabb koromban szomorú, hogy vannak emberek akik 30 felett ebbe az üres gyülölködő nemzetieskedésbe hisznek. Nacionalizmus eddig csak háborút hozott, senki ne legyen nacionalista!
2020. szept. 13. 17:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!