Hogyan lehetnék ellenzéki politikus?
Nagyon tetszik nekem az ellenzékiség, legszívesebben örökre azt csinálnám, kormányozni nem szeretnék, csak felelósség nélkül beleszólni mindenbe, randalírozni a Parlamentben és az MTVA-székházban/egyéb helyeken, gyűlöletet kelteni Orbán Viktor és a Fidesz-kormány ellen, hogy aztán ebből a gyűlöletből beszavazzanak sokan a parlamentbe, és ebből megéljek.
Fel szeretném venni az 1.1-1.2 milliós nettó képviselői tiszteletdíjat. Főleg a családomnak akarok jót.
Közben vitáznék, dulakodnék a pozíciókért a többi ellenzéki politikusokkal és pártokkal is, fő hogy megosszam az ellenzéket, utána kiélvezzem a hasznát.
Szólásra emelkednék a Parlamentben, provokálnám, gyaláznám a kormánytagokat, tiszta idegből, utána nyugodtan hazamennék, szórakoznék, majd a sok kisember látna engem a TV-ben és elhinné, átélné amit mondok, este még munka után sokkal jobban hergelé magát a stadionépítésen, korrupción, stb. amikor én már rég a vigjátékot/meccset nézem.
Szabó Tímea, Jakab Péter, Demeter Márta, Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Kunhalmi Ágnes mind a példaképeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!