Elképzelhető, hogy a Fehérorosz diktátor Orbán Viktor barátja az utolsó földi napjait éli? Most olvastam óriási balhé van készülőben és a diktátor a hadsereget akarja a népre uszítani.
Figyelt kérdés
#Dikratúra
2020. aug. 23. 17:58
1/6 anonim válasza:
Magát szívatja az öreg, leléphetett volna békésen, nem ezt választotta. Szerintem innen csúnya dolgok jöhetnek, ha a nép meghátrál, tudják, hogy az hatalmas vereség lenne, így ez nem fog bekövetkezni.
2/6 anonim válasza:
Lehetséges, ide vezet a tipikus keleti hatalom-mohóság. Lemondott volna, aztán lehet hogy valahol pl polgármesterként boldogan éli hátralevő idejét. Így meg addig hergeli a népet amíg az utolsó ember is ellene lázad majd, aztán levadásszák és kitömik majd.
3/6 anonim válasza:
Fehéroroszországot is el akarja foglalni a Birodalom, ahogy Ukrajnával tette.
4/6 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni hogy lesz egy merényet ellene
5/6 anonim válasza:
Minden lehet. További találgatásokhoz jóslás képessége szükséges.
6/6 anonim válasza:
Az első karantén alatt is azt mondták hogy katonák fognak jönni és még sem jöttek, szóval....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!