Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Magyar Péternek...

Igaza van Magyar Péternek abban, hogy Orbán nincs Gyurcsány nélkül, Gyurcsány pedig nincs Orbán nélkül?

Figyelt kérdés

febr. 17. 09:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
A bukott NERtag, aki újabb bukott NERtagokat emel fel...
febr. 17. 09:23
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem van benne ráció. Én budapesti vagyok, s nekem anno 3 éve több egyetemista ismerősöm nem szavazott, mert az összefogásban ott volt Gyurcsány s szimplán hányingerük lett ettől. Most más a helyzet
febr. 17. 09:29
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Ezt nem csak Magyar Péter mondta, hanem maga Gyurcsány és Orbán is.
febr. 17. 09:33
 4/20 anonim ***** válasza:
48%
Nincs igaza, de MP nagyon fél, nehogy Gyurcsánnyal össze lehessen mosni, mert az sokat rontana az esélyein.
febr. 17. 09:34
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Eddig 15 even at a fideszes propaganda Gyurcsanyra epult. Szerinted? Nevetseges amit ott a fidesznel nyomnak. De sajnos rengeteg nyomorek fideszes van ebben az orszagban es az elhiszi. Ez tartja egyben ezt a rezsimet, hogy mindig lehessen kit ellensegnek beallitani
febr. 17. 09:39
 6/20 anonim ***** válasza:
13%
Kit érdekel mit mond egy nárcisztikus majom.. Hát az Orbán egy normálisabb ember tőle..
febr. 17. 09:43
 7/20 anonim ***** válasza:
40%

5, és Magyar Péter azt a fideszt épitette egészen évtizedeken át, akik eddig Gyurcsányoztak és Magyar Péter pont ugyanúgy Gyurcsányozik.

Sosem gondoltam volna, hogy 2006 után, lesz nekem valaha is olyan, hogy, az egyetlen épeszű választás számomra Gyurcsány Ferenc marad, pedig akkor megfogadtam, hogy szakadjon le a karom, ha mégegyszer rászavaznék. Soha, ne mond, hogy soha.

febr. 17. 09:43
 8/20 anonim ***** válasza:
47%
7) képzeld, rengeteg magyar ember is a Fideszt építette, mivel a Fidesz kb felvásárolta az egész országot. Anyám egy autopiari cegnel dolgozik, szinten a Fideszt epiti ellenzekikent. Hadhazy szinten fideszes volt.
febr. 17. 09:46
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
Kommunista lélek nem vész el, csak Fideszessé alakul.
febr. 17. 09:46
 10/20 anonim ***** válasza:
19%
A nárcisztikus versenyt mindenképp Magyar Petya nyerné.. Bocs, de én az ilyen feleségét lehallgató, kávéházban randalírozó, templomtéren üvöltöző, telefont a Dunába dobó, erőszakos emberrel nem is barátkoznék, nemhogy miniszterelnökké válasszam...
febr. 17. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!