Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Magyar Péternek...

Igaza van Magyar Péternek abban, hogy Orbán nincs Gyurcsány nélkül, Gyurcsány pedig nincs Orbán nélkül?

Figyelt kérdés

febr. 17. 09:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
8, elképzeltem. Ezért nem fogok senkire sem leszavazni, aki része volt ennek a rendszernek bármikor is.
febr. 17. 09:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az Nerezik a legjobban, aki 15 évig a Nert szolgálta, és vette fel a milliókat.
febr. 17. 10:01
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

Maradjunk annyiban, hogy Magyar Péter ner lovag volt, hogy őt helyről havi nettó 5-6 milliót keresett....sok évig...

Felvételek vannak róla, hogy pár éve hogy istenítette az Orbán kormányt... aztán tudjuk, hogy egy éve hogyan lett "politikus"...

Az ilyen patkány árulókra a fingomat sem bíznám.

A személyisége meg bleee...

febr. 17. 10:22
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Magyarul: van egy NER, van egy NER előzménye, és van egy bukott NER-es. Ez Magyarország! Itt kell lenned, hogy elhidd.
febr. 17. 10:27
 15/20 A kérdező kommentje:

Lopott szöveg.

febr. 17. 10:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

14, egészen pontosan igy. Engem a kezdetektől hlyztek, mert nem dőltem be egy setét lyukból kinőtt fazonnak.

Magyar Péter, úgy kezdte a politikai pályáját, hogy egyrészt azt igérte, nem lesz politikus, másrészt, hogy olyan bizonyitékai vannak a rendszer ellen, amiket, ha bemutat, a nagyuraknak nem lesz más választása, mint felülni a repülőre és elmenekülni. Senki sem emlékszik erre.

Arra jó ez a fickó, hogy teljesen szétszedjen minden korábbi ellenzéki képződést -oké, én azt aláirom, hogy a többségért nem kár-. De, közben meg ő is csak 1 ellenzéki politikussá vált, semmi többé.

Nem mutaott be semmilyen más bizonyitékot, azon az egyen túl, és politikus lett.

És az emberek, egy ilyen fazon szavára úgy tobbzódnak, mintha a lottóötös igéretével kampányolna.

Egészen félelmetes, ami az országban történik.

febr. 17. 10:42
 17/20 anonim ***** válasza:
16# Meg hát eleve azzal vált híressé, hogy konkrétan a saját feleségét lehallgatta.. Gyakorlatilag egy családi Mónika-show farvizén lett valaki belőle. Ha meg őt hallgatják le, fel van háborodva. Gáz a csávó... Ha valami olyat kérdeznek tőle, ami nem tetszik neki, vagy sérti az egóját, akkor idegbe jön, visszatámad, vagy kirohan a stúdióból.. És ez imponál sokaknak.
febr. 17. 10:50
 18/20 anonim ***** válasza:

16-17# és hát a személyisége olyan bleee...

Evelin tökéletesen fogalmazott egy felvételen, egy nárcisztikus pöcs... pedig aztán ha valaki, ő ismerte , és Judit asszony bólogat!

febr. 17. 10:59
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Igaza van. Ha Gyurcsány visszavonult volna, akkor már rég leváltottuk volna Orbánt. Sokan azért szavaznak csak a Fideszre, mert a másik oldalon meg ott van Gyurcsány.
febr. 17. 11:04
 20/20 anonim ***** válasza:
33%
19# Én nem vagyok Gyurcsány-fanatikus, sem DK-szavazó... De nem tűnt fel nektek, hogy hosszú hónapok óta már rég nem Gyurcsány van a terítéken a kormánymédiában? Magyar Péter lett az új démon. A helyzet az, hogy Magyar Pétert még csak nem is kell "összegyurcsányozni", mert olyan muníciót ad saját maga ellen, hogy lekaratkergyilkolja saját magát. És ehhez még Gyurcsány sem kellett, Magyar Péter kirohanásaiból komplett összeállítást lehetne készíteni. Így egy miniszterelnök-jelölt nem viselkedhet. Ha meg nem akar miniszterelnök lenni, akkor meg miért nem lép hátra, és miért ostobázza a saját képviselőit?
febr. 17. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!