Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy akarnak kormányt váltani...

Hogy akarnak kormányt váltani ha az ellenzék nem ért hozzá, sőt szinte semmihez?

Figyelt kérdés
Az ellenzék kisérletezik a választók idegeivel, főleg Budapesten. Előbb hoznak egy itézkedést, aztán döntik el hogy jó e! Ez nem ellenzék, hanem külföldön tunult egyetemista fiatalok gyülekezete, akiknek elméleti tudásuk van, gyakorlati nincs. Addig jó ameddig városok élén maradnak, mert az ország élén csúfosat buknának, tönkretennék azt ami itt 10 év alatt felépült. Bizony oktatási, gazdasági, egészségügyi szinten, bèrek szintjén is. És akkor majd nem lessz Orbán hogy rá mutogassanak, mert lápavasra húzzák a szavazóival együtt. Vissza fogjuk sírni ezt az időszakot 2022-után. Most elvezzük ki!

2020. aug. 23. 16:08
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

"Engem a székely zászló zavar mert egyszerűen szerintem nem illik oda de életemben egyetlen egy megjegyzést nem tettem ezzel kapcsolatban és pláne nem téptem le és dobtam a kukába vagy égettem el."

Szóval neked a melegek fontosabbak mint egy elnyomott kisebbség?

2020. aug. 23. 23:22
 52/60 anonim ***** válasza:

Hol következik ebből a szövegből az, hogy nekem ők fontosabbak?

Egészen pontosan az zavar hogy állandóan kint van. Az rendben lenne ha mondjuk június negyedikei héten kint lenne. Ezzel semmi bajom nem lenne, éppen ezért nincs bajom a meleg zászlóval sem. Kint van egy hetet vagy öt napot aztán leszedik.

2020. aug. 24. 00:30
 53/60 A kérdező kommentje:
Az a szolidaritás bele azoknak akik a szekelyautonomiáért garcolnak. Ha valaki leveszi, és get szivárvànyos valamit test a helyére az provokácio nekik és nekünk is!
2020. aug. 24. 10:49
 54/60 anonim ***** válasza:

Képzeld, amikor aláírást gyűjtöttek az autonómiához, én is aláírtam, mert úgy gondolom megérdemlik és nem csak ők hanem a többi kisebbség is. Ettől függetlenül még mindig azt gondolom hogy magyarországon nincs helye a székely zászlónak, illetve van helye a június negyedikei héten, de az év 365 napján nincs helye. Mint írtam rajtuk kívül vannak még bőven kisebbségek. Az övék miért nincs kint és ez miért nem.akaszt ki ennyire titeket nagymagyarokat? És azt is gondolom hogy el kéne már engedni ezt a trianon dolgon.

És akkor most jön az hogy én nem vagyok magyar, hazaáruló vagyok és külföldről irányít a Soros György. Le kéne már állni ezzel a középkori gondolkodással.

2020. aug. 24. 11:05
 55/60 A kérdező kommentje:
Igenis helye van mert hiába szakított szét minket trianon, hakint is lobog a magyar zászló nálunk meg a székely!
2020. aug. 24. 11:16
 56/60 A kérdező kommentje:
Melegeknek nincs olyan joguk ami nincs meg.
2020. aug. 24. 11:16
 57/60 anonim ***** válasza:

Meg tudják úgy fogni egymás kezét hogy valaki ne szólná le őket? Nem.

Papíron lehet meg van de gyakorlatban nincs. De egyébként szerintem még papíron sincs meg minden joguk de nem vagyok ennyire otthon a témában.

2020. aug. 24. 11:33
 58/60 anonim ***** válasza:

55

Ez mind szép és jó, de mi a helyzet a többi magyar kisebbséggel? Nekik miért nincs ott a zászlajuk?

2020. aug. 24. 11:36
 59/60 A kérdező kommentje:
Megtudják fogni. Egyik haverom meleg, senki nem itéli el. Ugyananyi joguk megvan papíron is, lehet családjuk is.
2020. aug. 24. 12:29
 60/60 A kérdező kommentje:
Többi magyar kisebbségnek magyar zaszló a zászlója!
2020. aug. 24. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!