Hogy akarnak kormányt váltani ha az ellenzék nem ért hozzá, sőt szinte semmihez?
"Engem a székely zászló zavar mert egyszerűen szerintem nem illik oda de életemben egyetlen egy megjegyzést nem tettem ezzel kapcsolatban és pláne nem téptem le és dobtam a kukába vagy égettem el."
Szóval neked a melegek fontosabbak mint egy elnyomott kisebbség?
Hol következik ebből a szövegből az, hogy nekem ők fontosabbak?
Egészen pontosan az zavar hogy állandóan kint van. Az rendben lenne ha mondjuk június negyedikei héten kint lenne. Ezzel semmi bajom nem lenne, éppen ezért nincs bajom a meleg zászlóval sem. Kint van egy hetet vagy öt napot aztán leszedik.
Képzeld, amikor aláírást gyűjtöttek az autonómiához, én is aláírtam, mert úgy gondolom megérdemlik és nem csak ők hanem a többi kisebbség is. Ettől függetlenül még mindig azt gondolom hogy magyarországon nincs helye a székely zászlónak, illetve van helye a június negyedikei héten, de az év 365 napján nincs helye. Mint írtam rajtuk kívül vannak még bőven kisebbségek. Az övék miért nincs kint és ez miért nem.akaszt ki ennyire titeket nagymagyarokat? És azt is gondolom hogy el kéne már engedni ezt a trianon dolgon.
És akkor most jön az hogy én nem vagyok magyar, hazaáruló vagyok és külföldről irányít a Soros György. Le kéne már állni ezzel a középkori gondolkodással.
Meg tudják úgy fogni egymás kezét hogy valaki ne szólná le őket? Nem.
Papíron lehet meg van de gyakorlatban nincs. De egyébként szerintem még papíron sincs meg minden joguk de nem vagyok ennyire otthon a témában.
55
Ez mind szép és jó, de mi a helyzet a többi magyar kisebbséggel? Nekik miért nincs ott a zászlajuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!