Hogy akarnak kormányt váltani ha az ellenzék nem ért hozzá, sőt szinte semmihez?
Ez hihetetlen... nektek minden provokáció ami nem tetszik. Meleg zászló = provokáció, biciklisáv = provokáció.
Ez alapján nekem provokáció lenne a stadion meg a rengeteg hungest hotel? Nem. Egyszerűen nem tetszik, de ettől még nem provokáció. Nem vagy tisztában ennek a fogalmával. Amit Bede Zsolt csinál, na az provokáció. Az az ember tökéletesen prezentálja ezt a fogalmat.
Hogymi??? Külföldön tanult egyetemisták gyülekezete, akik csak elméleti tudással rendelkeznek? Hallod te magad? Külföldön nem igazán elméleti tudásra építenek főleg nem az egyetemeken. Tudod mi épül elméleti tudásra? A komplett magyar oktatás.
A másik az, hogy azért mert az ellenzék nagyobb része fiatal, még vannak közöttük idősebbek is, sőt nyugdíjasok is. De nyiván nem annyi mint a fidesz táborban. És hogy miért a fiatalok az elégedetlenebbek? Mert ezt a szar rendszert ők saját magukon tapasztalják. Nem csak hallanak róla vagy még az sem mert a köztévét nézik kizárólag. Saját bőrükön tapasztalják, hogy mennyire minősíthetetlen a lexikális tudásra épülő iskolarendszer és egyben mennyire diszkriminatív. Ahogy azt is tapasztalják, hogy mennyire megalázóak egyes kező fizetések. Hogy például egy tanulatlan, összesen 8 osztályt végzett iskolaőr többet keres mint egy tanár akinek diplomája van.
Valaki leszólt, leköpött téged valaha mert nem fogadod el őket? Nem hinném. Ha tényleg ennyire zavar téged akkor állj le az ilyen kommentekkel, megjegyzésekkel feléjük. Mert pontosan ezért tartják az ilyeneket, mert vannak olyanom (mint te) megszólják lenézik őket. Úgyhogy ha te leállsz ezekkel, meg a hozzád hasonlóak is, akkor lehetséges hogy később már nem lesznek ilyenek.
Azt sem értem egyébként, hogy a székely zászlónak miért kell mindenhol ott lennie. Ez magyarország. Oké hogy magyar kisebbség de rajtuk kívül vannak még bőven magyar kisebbségek. Illetve azt sem értem, hogy kint van az a zászló 360 napot egy évben, a szivárványzászló meg 5 napot de titeket ez az 5 nap ennyire kiakaszt. Engem a székely zászló zavar mert egyszerűen szerintem nem illik oda de életemben egyetlen egy megjegyzést nem tettem ezzel kapcsolatban és pláne nem téptem le és dobtam a kukába vagy égettem el.
"Magukon tapasztalják karácsony rendszerét" karácsony még egy éve sincs főpolgármester de te már azt mondod hogy kialakított egy rendszert. Ez érdekes. Karácsony egy önkormányzatot vezet, ami kizárólag helyi ügyekkel foglalkozik. Úgyhogy ha lenne is ilyen kizárólag a budapestieket érintené.
Amit szintén nem értek: "egy autót nem tudnak elvezetni" bevallom én magam nem tudok vezetni és nem is tervezek megtanulni. Szimplán úgy érzem nem nekem való és kissé pénzkidobásnak is érzem. De szinte minden egyes velem egykorú már tud vagy meg akar tanulni vezetni. Ne állíts már ekkora baromságokat, amiknek semmi alapja nincs csak te kitalálod, mert így jól lehúzod a többieket. Egyébként meg olyan nagy érték lenne ez hogy valaki tud vezetni? Ehhez különleges megbecsültség vagy bérkiegészítés jár? Vagy mi?
Nekem nem az a bajom hogy ők mások. Az a bajom hogy ezt az orrunk alá dörgölik. Otthon négyfalközött csinálhatnak amit akarnak. Én sem teszem kirakatba hogy hetero vagyok. Ennek csak politikai haszonszerzes a célja mert Magyarországon el vannak fogadva a melegek. Ha egyenlőek akarnak lenni viselkedjenek is úgy, én meg elvárom hogy az én értékrendemet is tartsák tiszteletben!
Karácsony gergely pedig nem tegnap lett főpolgármester, és már botrányból botrányba keveredik. Ti agyatlan, süket, vak bírkának néztek minket, akik nem tudnak semmit. Rossz hírem van mert minden szervünk jól muködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!