Mikor várható itthon társadalmi robbanás amiatt hogy csomó embernek mnincs már pénze élelmiszerre se a kormány pedig csak azt mondogatja hogy munka alapú társadalom miközben munkája sincs sokaknak?
Csak a lustáknak nincsen munkája, akik várják otthon a sült galambot!
Akik munka keresés helyett csak sírnak és kommenteket írnak a sanyarú helyzetükről...
"munka alapú társadalom"
Inkább sírás alapú!
Remélem, soha. Az alapjövedelem ötlete is kész téboly. Azt is fizetni kellene valakinek. Az én környezetemben képzettségtől (vagy annak hiányától) függetlenül csak az nem dolgozik, aki nem akar. Sőt, a képzetlenebbek sokszor könnyebben el tudnak helyezkedni.
Én nem kétlem, hogy sokan önhibájukon kívül maradnak munka nélkül, de akkor sem lehet csak otthon ülni és várni a segélyre.
Tudom, hogy le leszek pontozva, de mindenkinek elsősorban magán kell segítenie.
"Tudom, hogy le leszek pontozva, de mindenkinek elsősorban magán kell segítenie."
Ha mindenkinek magáról kell gondoskodnia minek szed be ennyi adót az állam?
Aki még egy kategóriát sem képes kiválasztani és egy politikai jellegű provokatív kérdést a "Magány, egyedüllét"-be ír, a munkaidő kellős közepén, az nyilván nem oszlopos tagja a munkaerőpiacnak!
:D:D:D
Aki akar dolgozni, az fog is.
Aki olyat akar dolgozni, amit szeret is, az tenni is fog érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!