Az autószerelő önkényesen nem adhatja vissza az autómat amíg nem fizetem ki a javítást?
Vettem egy 6-os BMW-t és most nem igen van pénzem javításra de előkerült egy 470 ezer forintos számla szerinte ennyit kéne fizetnem de nincs miből.. most nem akarja odaadni az autóm ami milliós tétel szóval nem egyenlő, próbáltam mindennel de nem adja oda, feljelentem kell vagy mi tévő legyek ?
A pénzt mondtam hogy majd részletre kifizetem neki ahogy kapom havonta a pénzt de nekem kell az autó hogy munkába járjak
BMW
Első féktárcsa GYÁRI, 36.000.-Ft +ÁFA
Fékbetét hátsó 37.000.-Ft +ÁFA
BMW izzító relé 52.000.-Ft + ÁFA
Ezek csak "apróságok".
Minél régebbi az autó, annál szarabb, annál több rejtett,
vagy az eladó által rejtegetett baja van. Nem véletlen, hogy eladta.
Te villogni akartál egy BMW-vel, annyid még volt, hogy megvedd
a kasznit, de ráfordítható tőkéd, tartalékod már nem.
Írjatok az ügyvédeddel megállapodást. Abban legyen benne, hogy milyen munkálatokat végzett, mely alkatrészeket cserélte, azoknak
az eredete, törzsszáma, valóban BMW alkatrész-e.
Részletező számlát fogadj el csak.
Meg kell kifogásolni, rögzíteni, hogy csak vizsgálat és olajcsere, szimering gyűrű miatt vitted oda.
Nem kérte az engedélyedet, hogy mást is cseréljen, más munkát is végezzen rajta.
Szakértővel meg kell vizsgáltatni a gépedet, hogy valóban mi történt a kocsiddal.
Te mindenképpen hunyó vagy az ügyben.
Bocsáss meg, de hány éve van kocsid?
Nő vagy?
Ja! És a számítógépében benne kell legyen a géped vizsgálatainak az eredménye, milyen munkálatok, mit cserélt, mennyibe került? stb.
Részletező számlát kérj, konkrétan, a cserélt alkatrészek összes adatával, eredetével.
Az a baj, hogy hiaba jössz azzal, hogy 3 millió így úgy, meg rendőr, Hanem fizetsz akkor Visszaadja, végrehajtás alá fogják vonni, ha ismétlem ha! Fel is értékelik az általad emlegetett 3 millióra kis szerencsével 1,7-1,8 körül el is megy, amiből le jön a tartozásod, a végrehajtási díj és marad tisztán kb. Egy millió forintod.
Én azt javaslom, hogy próbálj vele egyezségre térni, mert jelenleg Bencze vagy nyeregben ha nem hajlik marad a hitel, kölcsönkérés vagy éppen, hogy magad adod el az autót, meg azzal is jobban jössz ki.
A magadfajtádat soha nem értettem, mindenki olyan autót vegyen, amilyet fenn tud tartani, neked nagyon így tűnik, hogy hiaba tetszik ez a kategória nem engedheted meg magadnak. Én is szívesen járnék dolgozni Ferrarival de hát ugye nem engedhetem meg,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!