Az autószerelő önkényesen nem adhatja vissza az autómat amíg nem fizetem ki a javítást?
Vettem egy 6-os BMW-t és most nem igen van pénzem javításra de előkerült egy 470 ezer forintos számla szerinte ennyit kéne fizetnem de nincs miből.. most nem akarja odaadni az autóm ami milliós tétel szóval nem egyenlő, próbáltam mindennel de nem adja oda, feljelentem kell vagy mi tévő legyek ?
A pénzt mondtam hogy majd részletre kifizetem neki ahogy kapom havonta a pénzt de nekem kell az autó hogy munkába járjak
Kérj részletfizetést tértivevényes levélben.
Nem kötelezheted rá, hogy hozzájáruljon a részletfizetéshez.
Viszont ő feljelenthet téged, és kérheti az autód lefoglalását és végrehajtást a tartozásod fejében. Úgyhogy ez csiki-csuki játék.
A helyében azonnali végrehajtást kérnék ellened.
Írásbeli megállapodást kell kötnöd vele, melyben a tartozásodat elismered, ügyvéd, vagy közjegyző előtt és visszakapod a kocsidat.
Én az autószerelő pártján állok.
Akinek nincs pénze, az ne vigye szervizbe az autóját, hogy majd csak lesz valahogy. Neki benne van a tudása, a rezsije, a munkája, az eszközeinek az amortizációja, az alkalmazottjának a fizetése, a számla alapján befizetett
adóelőlege.
Mégis mit képzelsz te?!
Kérj kölcsön!
Felháborító.
"Nekem kell a kényelem ,sebesség és a prémium hatás nem szálhatok ki bármiből"
Meg a más munkája. Ingyen.
Undorító.
"kitől vettem azt mondta hogy semmi baja nincs "
Ja!
"Azt mondta".
Milyen alkatrészeket kellett benne cserélni?
Miért kellett szervizbe vinned? Mi nem működött?
Mennyiért vetted kéz alatt?
Hány éves a kocsi?
Hány km-t futott az eladója szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!