Az ellenzékiek mi alapján választanak pártot?
Figyelt kérdés
Innen jobboldalról nem látszik semmi különbség az MSZP, DK, LMP, Momentum, Jobbik, PM-nél. Jobboldaliként a Fideszt és a Mi Hazánkat is preferálom, de el tudom mondani, hogy mi a különbség a kért párt között. Az ellenzékiek hogy választanak pártot? Én mindegyiket követem, az elveikben mégse látok közöttük semmi különbséget. Abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán vannak elveik.2020. aug. 7. 20:06
1/18 anonim válasza:
Ne aggódj, a baloldaliak se látnak semmi különbséget a fidesz és a fidesz szatellitpártja között.
4/18 Deák Dominik 2020 válasza:
Elolvasod a programjaikat és látni fogod a különbséget. Én simán tudtam dönteni ez alapján 2018-ban az egyik párt mellett.
6/18 anonim válasza:
Elment apam dinnyet lopni ... elfelejtett zsakott vinni ...
7/18 anonim válasza:
Húha, vannak bajok, ha te még olyan mesevilágban élsz, melyben a Fidesz jobboldali.
8/18 A kérdező kommentje:
#7: Most ezen lehet vitatkozni, én jobboldalinak tartom. Most nem veszekedni akarok, csak szeretném megérteni, hogy mi alapján dönt egy ellenzéki szavazó? Népszerűség alapján? Nyerési esélyek alapján?
2020. aug. 7. 20:34
9/18 anonim válasza:
Szerintem nem tudnak rá érdemben válaszolni.Gyurcsányista az összes baloldali párt már,sőt a ballik is
10/18 anonim válasza:
"Gyurcsányista az összes baloldali párt már,sőt a ballik is"
És erre mi a bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!