Aki felcsúti kisvasúton problémázik, látta már?
Sziasztok!
Rengetegszer olvasom, hogy bezzeg a kisvasút...
Emberek láttátok? Nem egy Orient Express szeli át a világot Orbánbácsi, azaz az állam pénzén. 2 kicsi kocsi, meg 3 kemény kilométer oda, nameg ugyan azon az egy vágányon vissza is, mindezt másfél óra szórakozást nyújtva, egy mondjuk 2 gyerekes családnak 1500 kemény magyar forintért.
Mellesleg két látványosság között! Az egyik megálló az arborétum, a másik pedig az aréna (valóban, erre Magyarországon sok szükség nincsen, főleg ott lent, de mint műremek, kétségtelenül gyönyörű, és egy esetleges kormányváltás után is Magyarország látnivalóit növeli csak, tehát az a 3,8 milliárd azért mégiscsak a haznáké marad).
Erre miért verik magukat rengetegen?
A kisvasutat? Azt már láttam. Tudod mit nem láttam? Utast rajta. De azért érdemes volt jó pár milliárdért megépíteni.
Amúgy szerintem senkinek nem lenne egy szava sem ha az egész országban egyedül ez a kisvasút lenne amire fölöslegesen vertek el pénzt. Az a gond hogy ez csak egy, amivel lehet nyitni az igen hosszú sort. Aztán a végállomásán ott egy stadion, ami sokkalta drágább és még feleslegesebb volt. És akkor még nem hagytuk el Felcsút, egy jelentéktelen, szórványos lakosságú falu határait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!