Kicsit nem vicces már, hogy valaki mindig problémázik a fesztiválok miatt?
Figyelt kérdés
Az addig érthető, hogy az embereket zavarja ha a városban tartják, mert hangos a zene.
De erre egy fesztivál direkt megvett egy nagy nagy dombot és pusztát, hogy ott tartsák, pont azért, hogy ne zavarják az embereket. Erre van akik már tiltakoznak ellene, mert mellette a fás területen élő állatokat zavarhatja a hang.
2017. aug. 6. 18:29
1/3 anonim válasza:
Nem vicces, ez az élet rendje. Az emberek különbözők, mindig mindenre lesz, aki másképp szeretné. Meg kell hallgatni a véleményt, eldönteni, hogy megalapozott, fontos-e, ha enm továbblépni, ha igen, megfogadni.
Amit nem érdemes, ügyet csinálni belőle.
2/3 anonim válasza:
Ez már csak ilyen. Mindig, mindennek vannak támogatói és ellenzői.
3/3 anonim válasza:
Azért nem minden fesztivál van kinn a mezőn. Történetesen Zamárdiban lakom, és engem eléggé idegesít, hogy a Balaton Sound idején ali lehet aludni, mert nagyon hangos a zene, ráadásul a fesztiválozók mindenhol ott vannak, tele van velük az egész környék, meg állandóan részegen üvöltöznek éjszaka. Számomra zavaró, hogy én hiába lakom itt, nem dönthetem el, hogy milyen rendezvény legyen a közvetlen közelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!