Mas szerint is vicces ez?
Azt hiszem összekevered a nemzeti érzelmű konzervatív keresztény embert valami mással. Mert az ilyen ember...
Nem keresztény, hanem istenfélő.
Nem nemzeti érzelmű, hanem soviniszta.
Nem konzervatív, hanem erkölcstelen és szűk látókörű.
Kicsit kevered a műfajokat, és az alapján általánosítasz.
Van ilyen réteg is, amiről beszélsz, de nem az testesíti meg azt, aminek nevezed.
jaja
mint az állítólag tanult liberális toleráns értelmiség, aki csak a saját alapítványi apartheid iskoláiban és belterjes nyugati fizetős sulikban hajlandó taníttani a kölykét, de azért a köziskolába minden osztályba 3 cigányt!
a lauderbe hány cigány jár? az AKG-ba?
Most tulajdonképp mi is a kérdés?
Oké, tudok szöveget értelmezni, egy egyszerű eldöntendő kérdést tettél fel, "igen" és "nem" válaszlehetőséggel.
Az általad felvázolt alakra nyilván mindenki azt írja hogy "igen, ez egy tudatlan, mindenfajta önkritika nélküli suttyó".
De idáig gondolom te is eljutottál, nincs szükséged megerősítésre.
akkor meg mi indokolta azt hogy megnyomd a kérdés kiírása gombot?
Szeretnéd a továbbiakban is fenntartani hogy hazaszerető ember csak proli, bunkó, árpádsáv-neonáci-olcsó dobozos sör háromszögben létezik?
Hogy aki konzervatív az máris egyenlő az alpárisággal?
Hogy a kereszténység csak álszent embereket takar?
Ugyan azt csinálod mint a szélsőjobb, csak te ezt a másik irányból.
Csak hergelni szeretnéd az internet adta kényelemből a fentebb megnevezett gondolkodású személyeket, azzal hogy szalmabáb érveléssel, téves, provokatív, ÁLTALÁNOSÍTÓ képet festesz róluk.
Senki se tagadja, rengeteg ilyen van. Nagy szavakkal dobálózik, de deréktól lefelé még a tengerből se jött ki, nem hogy lemászott volna a fáról....
Képzeld, ilyen van szélsőbal oldalon is, meg szerintem minden emberi csoportban, ami bármilyen szempont alapján elkülöníthető.
Akkor kezdjük újra: Mi a kérdés?
a kérdező célja a kérdéssel, hogy bemutassa őszintén hogy mennyire le kellett menni a baloldali médiának az emberek elhülyítésével, hogy továbbra is nyomják a progresszív maszlagot
gratulálok kérdező! mintapéldány vagy
a gyurinak fele ennyi pénze nem menne el erre az egész hülyeségre ha ti nem lennétek ilyen magasiskolázottak
Jelen, én pont ilyen vagyok. Semmi igényem a műveltségre, ha néha véletlenül ezt - azt idegen nyelven idézek, az kivétel nélkül "gugli".
Főleg a külsőségeket szeretem. Zsinóros mentében járok, bajuszomat kackiásra pödröm. Ha kell, ha nem, teli szájjal zsidózok - cigányozok. Gyűlölöm a homoszexuálisokat, no de csak azért, mert a mélyen belül bennem is ilyen ösztönök forronganak, elnyomva persze.
Gyűlölöm a történelmet, eleve hazugság az egész, amit a Habsburgok ránk erőltettek. Rühellek olvasni, max a Blikk és hasonló lapok, oszt' annyi.
Ütöm - verem az asszonyt, alig van már foga, persze szegény annyira retteg, hogy buzgó bólogat, mikor kifejtem magvas nemzeti gondolataimat, és majd az x -et is a Jobbikra, horribile dictu (gugli) a Fideszre húzza majd be. Merné másra...
Ki nem állhatom a migránsokat. Nincs rá különösebb okom, nem is láttam még egyet sem, de olyan sötét bőrűek...Há' kell ez nekünk. Dögöljön meg mind!
Baráti köröm, családom is hasonló szellemiségű, nincs köztük egy sikeres, tehetős, világlátott ember. Magyarul is suk - sükölve beszél a többségük. Gyakran összejövünk, jól beiszunk és szidjuk a zsidókat, liberálisokat.
Különben is, életem a kaja, no meg a pia körül forog. Persze jó magyarosan. Bevágok egy ipari adag marhapörit nokedlival, ubisalit, négy - öt sört, ilyet nem tudnak a hanyatló Nyugaton ám, azannyakeservit!
Igazából mindenkit utálok, mert nem sikerült az életem. Minimálbérből tengődik a családom, kislányom cipője lyukas, én iszom, asszony csak szép lassan elhervad mellettem.
Valahol csak kell kompenzálni. Legalább nemzethy - keresztyény vagyok. Az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!