Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki felcsúti kisvasúton...

Aki felcsúti kisvasúton problémázik, látta már?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengetegszer olvasom, hogy bezzeg a kisvasút...

Emberek láttátok? Nem egy Orient Express szeli át a világot Orbánbácsi, azaz az állam pénzén. 2 kicsi kocsi, meg 3 kemény kilométer oda, nameg ugyan azon az egy vágányon vissza is, mindezt másfél óra szórakozást nyújtva, egy mondjuk 2 gyerekes családnak 1500 kemény magyar forintért.

Mellesleg két látványosság között! Az egyik megálló az arborétum, a másik pedig az aréna (valóban, erre Magyarországon sok szükség nincsen, főleg ott lent, de mint műremek, kétségtelenül gyönyörű, és egy esetleges kormányváltás után is Magyarország látnivalóit növeli csak, tehát az a 3,8 milliárd azért mégiscsak a haznáké marad).

Erre miért verik magukat rengetegen?

2020. aug. 3. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem te nem láttad még, mert bármikor is mentél volna oda, láttad volna, hogy kb. csak a kalauznak meg a mozdonyvezetőnek nyújt szórakozást.
2020. aug. 3. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Végülis igazad van: kb. 6.1 km.-t biztonságosabban teszik meg az emberek így. Csak a két látványosság közt ég, és föld a különbség: az egyik már alapból ott volt, a másikért baromi sok manikát kellett fizetni hót, totál, teljesen fölöslegesen, mert az életben nem lesz rentábilis.
2020. aug. 3. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

"2 kicsi kocsi, meg 3 kemény kilométer"

600 millióból? Ügyes!

Éves átlagban kb 10.000.000-Ft veszteséget termelve? Még ügyesebb.

2020. aug. 3. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Láttam. Épp lerohadt az állomáson a mozdony, mindenkit leszállítottak, a jegyek árát meg nem adták vissza.
2020. aug. 3. 17:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Én nem a szórakozásról, vagy a pénzről beszélek, hanem arról, hogy sokan úgy emlegetik, hogy emiatt szegény az ország. Mintha akkora szám lenne, mintha ez vinné csődbe az országot.
2020. aug. 3. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Senki nem mondta, hogy csak emiatt szegény az ország. Amiatt szegény, mert egy kisebbségi komplexusos hülyét választott meg az ország, aki lop, csal, hazudik és baromságokra szórja a pénzt, amik közül egy a kisvasút.
2020. aug. 3. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem kérdező, csak buta vagy, és ezt nem sértésből mondom. Nem érted meg, hogy a dudva kisvasút egy szimbóluma, Orbánék eszméletlen pénzszórásának.
2020. aug. 3. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

Én semlegesen állok hozzá.

Kérném semlegesen értékelni!

2020. aug. 4. 00:43
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
8: Értem én, hogy vicces próbálsz lenni, de hogy lehet semlegesen állni ahhoz, hogy a TE zsebedből is, a havi fizetésedből (már ha dolgozol, ha nem, akkor szüleid zsebéből) többezer forint megy el Orbán hobbijaira. Kisvasút, akkora stadion Felcsúton, hogy a környező falvak összes lakója bőven elférne benne, focicsapatok külföldről szerződtetett játékosokkal, külföldön vásárolt klubbok - és akkor ezek még az olcsóbbak közé tartoznak, nem említettem a tízmilliárd forintos trieszti kikötőt, az 1000 milliárdos kínai vasutat, a többmilliárdos paks2 hitelt, amit még az unokáid is fizetni fognak, a mindenhol ott lévő "mészáros" vállalatokat (amikrpl mindenki tudja, hogy valójában az orbán-családé), a túlárazot közbeszerzéseket, amik közül a nagyobbakat, drágábbakat - mily' meglepő -, valahogy szinte mindig mészáros vagy tiborc egyik cége nyer, a mátrai erőmű egymásnak adogatását és még kb. egy órát lehetne sorolni az Európa egyik legkorruptabb miniszterelnökének simlis dolgait.
2020. aug. 4. 08:33
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Annyi pénzből sok gyerek jóllakhatna.
2020. aug. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!