Ha nekem azt mondják, hogy Antifa, akkor én mondhatom nekik azt, hogy Fa?
Figyelt kérdés
Ez így jogos nem?2010. aug. 3. 18:10
21/25 anonim 

válasza:

Miért jön mindenki a százalékokkal? Elgondolkoztál már hogy hány regisztrált felhasználó lehet itt?
22/25 A kérdező kommentje:
a stílusa/gondolkodás miatt írtam!
De szerintem, akkor lesztek a legidegesebbek, ha nem válaszolnak nektek a provokatív kérdéseitekre! úgyhogy én holnaptól ezt fogom követni!
Részemről a téma lezárva!
Jó éjt!
2010. aug. 3. 23:23
23/25 anonim 

válasza:

Jó éjt neked is drága antif@ barátom :-)
25/25 anonim 

válasza:

Csak én nem értem, hogy a globális elnyomó szadista szemetek ellen akármilyen fa vagy nac (höhö) eszmék miért szükségesek? Erős kézzel, jó szabályokkal ügyelni az ésszerű autonómia és függetlenség megtartására országosan is és regionálisan is. Ez mezei belpolitika. Cselesen kihagyják a lehetőséget, hogy jól csinálják. Erre válaszul egy szélesedő réteg új eszmerendszerekért kiáltozik. Klasszikus csöbörből vödörbe, pedig csak a korlátfát kell megjavítani mihamarabb... Ááá, én nem értem ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!