Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az a Soros féle hitel, amiről...

Az a Soros féle hitel, amiről a Nemzeti konzultációban szó esik, azonos a most megítélt Úniós hitellel?

Figyelt kérdés

Vagy az még további hitelfelvételt jelent?

Viszont, ha azonos akkor miért nem várták meg az emberek véleményét?

2020. júl. 27. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2020. júl. 27. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de egyrészt hülyék lennénk kihagyni a lehetőséget, hogy az EU terhére vegyünk fel hitelt, másrészt picit gáz az, hogy én egy eladósodott településen lakok, ami egy eladósodott országban van, ami egy eladósodott Unióban van, ami egy eladósodott világon van, valakinek mi nagyon tartozunk xD.
2020. júl. 27. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, soros féle hitelt egyébként a spanyolok ajánlották be elsőnek amire soros írta h jó lenne, de kb senki se vette még fontolóra se ezt a javaslatot, tehát eléggé értelmetlen erről konzultálni. Másrészről az örökjáradék kötvény és az 30 év lejáratú kötvény között nincs nagy különbség anyagi szempontból.
2020. júl. 27. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:

"Viszont, ha azonos akkor miért nem várták meg az emberek véleményét?"

Mert nem kíváncsiak rá! Csak hülyítés az egész.

Meg aztán a nyomdai költségek valakinek nagyon jól jöttek. (Csak feltételezni tudom, hogy nem Novák Elődnek, vagy Toroczkainak.)

2020. júl. 27. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:

A nemzeti konzultációban lévő "Soros féle" kötvény soha nem is létezett és soha senki nem is akarta alkalmazni. Sőt, nem is Soros találta ki, ő csak reagált rá, hogy bizonyos esetben lehet érdemes lenne megfontolni.

Csak a magyar propaganda nyomott utána tele vele mindent egy rakat hazugsággal megspékelve.

2020. júl. 27. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!