A sajtószabadsághoz hozzátartozik, hogy a baloldali újságíróknak valaki milliós fizetést juttat?
Mindegy, hogy ki, a lényeg hogy kapnak jó sokat. Jó elég 500000Ft is havonta.
Mielőtt valaki leírja, hogy a baloldali újságírók nem kapnak(kaptak?) sokat:
Egy ilyen kiadást én például biztos, hogy észrevettem volna.
Most ti tényleg ennyire hülyék vagytok?
Igen, a cikk nem arról szól, hogy az írója sokat keres, viszont bizonyítékként szolgál erre a tényre.
A pénzért tarháló balliberális újságíró nem figyelt és lebukott, hogy valójában sokat keres.
Igen, a Fideszes újságíró többet keres és igen, a Fidesz lop, emiatr nem is vagyok Fideszes, de amíg nincs egy értelmes ellenzék, ami nem hazudik, nem lesz változás.
"Igen, a Fideszes újságíró többet keres és igen, a Fidesz lop, emiatr nem is vagyok Fideszes, de amíg nincs egy értelmes ellenzék, ami nem hazudik, nem lesz változás."
Hogy lesz-e változás, azt nem te mondod meg egy személyben.
Az meg már sokat elárul rólad, hogy ki az valójában, aki hazudik, mert te olyan fideszes csicska vagy, hogy messziről bűzlesz, mint a közpénzből kihízott, büdös tolvaj gazdád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!