A sajtószabadsághoz hozzátartozik, hogy a baloldali újságíróknak valaki milliós fizetést juttat?
Mindegy, hogy ki, a lényeg hogy kapnak jó sokat. Jó elég 500000Ft is havonta.
Mielőtt valaki leírja, hogy a baloldali újságírók nem kapnak(kaptak?) sokat:
Egy ilyen kiadást én például biztos, hogy észrevettem volna.
Teljesen jogos felvetés, de van akik szerint nincs is véleménynyilvánítási szabadság, szólásszabadság a magyar médiában 🤯🤯 Egyébként Szijjártó Péter tökéletesen megmondta, körbe kell csak nézni VALÓBAN a média világában, Magyarországon semmilyen törvény nem akadályoz meg semmilyen újságírót, legyen az ellenzéki beállítottságú/ kormánykritikus, hogy leírja amit akar! Ezenkívül mind a netes médiában, mind a televíziók, vagy a rádió világában ugyanúgy jelen van a kormányellenes beállítottság.
Néha mazochista módon belenézek a Hírklikkes Föld S Péter ( vagy valami hasonló) nevű őrültnek az írásaiba...nem tudom mennyi pénzt kap ezért az a majom, de valami borzalom beleolvasni is, és valakihez csont nélkül elhiszi!! Az a proli micsoda Orbán fóbiás, Fidesz gyűlölő propagandista pl.
És aki azzal jön, hogy Magyarországon diktatúra van, annak elárulom , hogy ez a mocsok propagandista már rég vagy börtönbe lenne, vagy a föld alatt ha itthon valóban diktatúra lenne!
Nem, ehelyett ő heti kétszer megírja a borzalmait, gondolom megrendelésre, és fölveszi a 6-800 ezres fizetését...
Miről beszélsz narancsba burkolózott vöröske?
Tényleg ennyire komcsik vagytok, hogy aki nincs veletek szélbalosokkal, az automatikusan ellenség, még ha tech újságíró is?
Ja persze, nektek a technika is ellenség!
Na látod én Bayer Zsolttal kapcsolatban gondolok hasonlókat mint te a hirklikkről.
A különbség annyi, hogy bayer állami pénzből osztja a hülyeségeit.
" Az a proli micsoda Orbán fóbiás, Fidesz gyűlölő propagandista"
Tudod, vannak, akik nem kedvelik a büdös tolvajokat még akkor sem, ha azok történetesen a közösbe befiztetett pénzt talicskázzák haza nagy vehemenciával.
Akad, aki ezeket (orbánékat) éjjel-nappal szopja és úgy érzi, hogy ő ezzel jót cselekszik.
Hát, orbán büdös csürhéjének biztosan jó, de hogy az ország kilenc és fél millió lakosának nem, az 100 százalék.
A linkelt cikknek mi köze van az állításodhoz?
Az állításodnak mi köze van a valósághoz?
Kifelejtetted a libsiket meg Sorost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!