Mit szóltok a hírklikk portál legújabb hírhamisításához? Meddig mennek még el a balliberálisok?
Reggel megjelentettek egy cikket "Orbán: bocsánat, Magyarország, bocsánat, magyarok!" címmel, amiben egy miniszterelnökkel készített interjút írnak le. Majd a végén ezzel zárták: "Az interjú elkészült, amint adásba kerül, értesítjük olvasóinkat."
A valóság az, hogy ez egy hazugság, semmiféle interjút nem készítettek és a miniszterelnök még csak hasonlókat sem mondott senkinek. A cikkben egy szó sem szerepelt arról, hogy ez nem egy valós interjú szövege lenne, ami kifejezetten fontos főleg, mivel sokan csak a címét olvassák el az írásoknak és ha bele is néznek, nem ellenőrzik annak valóságtartalmát.
Amikor a hírhamisításról az origó írt, akkor tettek egy megjegyzést a cikk végére: "Egy üzenet azoknak, akik netán nem értik a fenti szatírát (lásd Origo): "Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes." Peterdi Pál"
Szerintetek ez megengedhető egy hírportáltól? Mit akartak elérni vele? Talán ezzel szerették volna megtámogatni a dk-s politikusok hazugságait?
#30 Ezt most nem értem. ÉN kiírok egy kérdést HÍRHAMISÍTÁSRÓL, és nem hiszed el, hogy számítok arra, hogy megváltoztatják az írás szövegét, MIUTÁN MÁR MEGTETTÉK addigra, mire én kiírtam róla a kérdést?
A reggeli megjelenéshez képest délelőttre már betettek egy keretes megjegyzést - és ezt ők maguk is elismerték. Azt hiszed hogy akkor nem volt előre várható, hogy a botrány miatt ismét belenyúlnak? Komolyan azt képes vagy helyette elhinni, hogy bemásolom a cikk szövegét, igazolva hogy mi volt a probléma, de kivettem belőle azt az egyetlen megjegyzést, ami éppen üti ami a kérdésben van? Nálatok ezt így szokták csinálni?
Az nem jut eszedbe, hogyha ez a képzelt riport szöveg ott lett volna már reggel a cikk szövegében, akkor nem is lehetett volna belőle botrány és nem is kellett volna délelőtt a keretes írással kiegészíteniük?
#32 Segítek.
Megjelentettek egy HÍRportálon egy írást azzal a címmel, hogy ez a magyar miniszterelnökkel készített interjú, azzal befejezve, hogy az interjú hamarosan adásba is fog kerülni.
Az írás tartalma azonban teljességgel kitaláció, nem volt interjú és a miniszterelnök egy szót sem mondott belőle.
A cikket UTÓLAG toldották meg - amikor már botrány lett belőle, hogy hazudnak - először egy keretes megjegyzéssel, ami utal arra hogy ez csak egy szatíra lett volna, majd még később, amikor még úgy látszik ők sem találták ezt elegendőnek, akkor be is írták a szövegbe, hogy képzelt riport. UTÓLAG, a reggeli megjelenést követően késő délután.
Ok, ezt értem...
Csak azokat sajnalom, akiknek az első mindat elolvasása után nem esett le a tantusz...
Csak egy érdekes párhuzam jutott az eszembe...a jobbosok reakciójáról...
Az nem meglepő ha az Origo hüülye...ez a dolguk...
De látom, hogy az átlag jobbosok értelmi színvonala is kb a 30-as évek (múlt század) amerikai szintjén rekedt meg, amikor egy rádiójátékról elhitték, hogy valóban megtámadták a földönkívüliek a földet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!