Mit szóltok a hírklikk portál legújabb hírhamisításához? Meddig mennek még el a balliberálisok?
Reggel megjelentettek egy cikket "Orbán: bocsánat, Magyarország, bocsánat, magyarok!" címmel, amiben egy miniszterelnökkel készített interjút írnak le. Majd a végén ezzel zárták: "Az interjú elkészült, amint adásba kerül, értesítjük olvasóinkat."
A valóság az, hogy ez egy hazugság, semmiféle interjút nem készítettek és a miniszterelnök még csak hasonlókat sem mondott senkinek. A cikkben egy szó sem szerepelt arról, hogy ez nem egy valós interjú szövege lenne, ami kifejezetten fontos főleg, mivel sokan csak a címét olvassák el az írásoknak és ha bele is néznek, nem ellenőrzik annak valóságtartalmát.
Amikor a hírhamisításról az origó írt, akkor tettek egy megjegyzést a cikk végére: "Egy üzenet azoknak, akik netán nem értik a fenti szatírát (lásd Origo): "Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes." Peterdi Pál"
Szerintetek ez megengedhető egy hírportáltól? Mit akartak elérni vele? Talán ezzel szerették volna megtámogatni a dk-s politikusok hazugságait?
Kérdező: Miért iszol, ha nem bírod?:)
(ez is vicces kérdés, mert ha nem innál, akkor sem lennél különb szellemi állapotban!)
Ez a nyomi a válaszok száma után kapja a zsíroskenyerét!
Etessük meg a szerencsétlent, nagyon rá lehet szorulva...
#24 Próbáld megtalálni a cikket a hírklikk oldaláról a link nélkül! Nem fog menni. Az írás reggel 6:37-kor jelent meg, akkor tisztán az a szöveg volt kint, amit bemásoltam a #17-e.
Amikor én kiírtam a kérdést, 15:18-kor, akkor már belenyúltak, addigra beletették a keretes írást. De akkor még mindig nem volt benne a szövegben semmi utalás arra, hogy a riport kitaláció. Andizsuzsi 17:48-kor írt kommentet, vagyis a kérdés kiírása és az ő kommentje között megint belenyúltak a szövegbe és megint javították azt.
Szerintem nem bonyolult, ezt nem nehéz felfogni, megérthettétek volna magatoktól is.
Igen sokatmondó, hogy magában a kérdésben le volt írva, hogy már változtattak rajta és semmi mocskolódás nem volt. A szavazásnál is ott van a nektek tetsző válaszlehetőség, nem is egy, minden negatív megjegyzés nélkül. Ennek ellenére az első pillanattól ment a mocskolódás, ahelyett hogy normális módon leírtátok volna a véleményeteket.
Ezek szerint nagyon beletaláltam és még nálatok is kicsapta a biztosítékot ekkora hírhamisítás, mert nem voltatok képesek emberi módon megnyilvánulni egy egyszerű kérdésnél.
Ez nem hírhamisítás, hanem egy görbe tükör!
Nézd meg magad benne, és akadj le a témáról, mert nagyon égett szag van...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!