Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire etikus az hogy...

Mennyire etikus az hogy Radnóti Ákos alpolgi Borkai (isten haza csalad) jachton matyizós ügyvédével ítéltette el a róla véleményt formáló állampolgárt?

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 23. 12:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Úgy hogy ez a rÁkosféle jobb helyeken már nem a pozíciójában lenne.
2020. júl. 23. 14:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Pl. egy valódi jogállamban.
2020. júl. 23. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugye itt a hasonló ügyek eddig talán ritkább perverziója, hogy a vádlott egy ismerősének írta, amit írt. És erre csapott le az alpolgi. Van ott egy brigád, ami ezeket figyeli? Legközelebb rendőrt állít minden, 2 embernél nagyobb csoport mellé, hátha őt szidják? Kib@szottul óvodás ez az ügy. Mecsoda emberi nagyság...
2020. júl. 23. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Utánaolvastam.

A vádlott (vagyis a gondolatbűnöző, ahogyan Orwell mondaná) a békéltető tárgyaláson, miután végighallgatta Radnóti Ákos ömlengését arról, hogy mit köszönhet ő (mint győri lakos) neki, hajlandó volt bocsánatot kérni, de R.Á. ezt nem fogadta el.

Ezek után kapott 3 év próbára bocsátást (tehát bűnösnek találták).

Hogy milyen paragrafus alapján, azt el se tudom képzelni, mert rágalmazás, becsületsértés stb. alapján eddig csak pénzbírságot hallottam kiszabni. Súlyosabb büntetést kapott, mint Kaleta Gábor pedofilbűnöző, hazáját lejárató ex-diplomata.

Na, itt tartunk a NER tizedik évében!

És nemsokára már az index sem fog ilyenekről írni: ezekben a hetekben zajlik kinyírásuk.

2020. júl. 23. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:
LOL, hadd ne mondjam, minek olvastam az url-ben a "radnóti-ákos-tasz" részt :D
2021. okt. 26. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!