Ha aktív lenne még a Divízió 88 nevű együttes akkor vajon milyen véleményt mondana a menekültekről?
Ugyebár a "zsidóbérenc" című számban úgy tűnik, hogy palesztin barát.
De a "2005" és "ha nem vagy fehér..." című szám meg arra utal, hogy biztosan belekötnének a menekültekbe is..
Én nem provokatív kérdést akarok feltenni, hanem csak a Divízió 88 sosem szidta úgy az arabokat hogy egyértelműen meglehetne mondani a választ erre
vannak fekete barátaim így nem hiszem, hogy én is megkaphatnám joggal a náci jelzőt a libsiktől 😂
Nagyon király zene :D
Szerintem a Moderátornak is tetszene! :P
Ilyen szerintem:
Alain Delon a neved?
Ez szerepel a személyidben?
Kérdező, milyen menekültekről beszélsz?
Utoljára a délszláv háború idején voltak menekültek mifelénk, azóta egyet se láttam.
Mivel ismerem a zenekart és egyik barátom ismeri az énekest így megtudom mondani a választ a kérdésedre:
A Divízió 88 együttes 98-ban már működött, de 2004-ben lett jelentős.
Legtöbb számukat 2002-ben és 2005-ben írták.
A legutolsó albumuk a 2008-ban megjelent "Mi jöhet még" amiről csak egy szám jelent meg(Jó éjt baloldal címmel).
2008-2009-ben(nem tudom pontosan melyik évben) betiltották a zenekart, eltávolították az új számaikat és két tagot lecsuktak:Lacit és Janit.
Az énekesük Szasza szabadlábon van.
Azért nem voltak ellenszenvesek a muszlim bevándorlók ellen mert a zenekar létezésekor még nem volt ennyire jelentős a bevándorlási hullámuk.
De egyik barátom ismeri az énekest és ő Facebookon megoszotta menekültellenes emberek véleményeit ahol szerepelt ez is:
https://www.youtube.com/watch?v=uL6IRWEdVTg
És olyat kommentelt alá, hogy "jól megmondta az öreg" .
Így feltételezem nem mondana jó véleményt a migránsokról a zenekar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!