Már megint Karácsonyék miatt nem kap a főváros támogatást?
Karácsony Gergely által vezetett főváros egy pályázatot sem tud hiba nélkül elkészíteni? Mit várunk akkor a lánchíd felújítástól? Hibásan adtak be egy EU-s pályázatot ezért 900 millió forintos támogatást buktak a csepeliek.
Ennyire alkalmatlan vezetése még soha nem volt a fővárosnak - ez már röhej!!!!
10. Te mi a £@$zról beszélsz jóember? Ennek semmi köze nincs ahhoz, amit mondtam. Hol súgalltam én olyat, hogy mindenttudó vagyok? Mivel sugalltam neked azt, hogy buborékban élek? A válaszomban semmi nem volt, ami alapján erre következtethetnél. Te szalmabáb érvelsz. Megmodnóembert akarsz játszani, anélkül, hogy meglenne, hogy mit is akarsz megcáfolni.
Vagy talán azzal van bajod, hogy elmondtam, hogy a politológia nem filozófia? Mert nem az, ezzel nem tudsz mit csinálni. Hülyeséget mondtál. A politológia társadalomtudomány, a filozófia bölcsészet. Azt sem tudod miről beszélsz. Karácsony pedig politológus, nem bölcsész.
Azért lássunk már kicsit a sorok mögé.
"2012-re Tarlós István korábbi főpolgármester építtetett meg Budapest számára. 2014-től Tarlós Istvánnal közösen megkezdték a következő szakaszok tervezését. 400 millió forintot elkülönítettek rá, de ez nem volt elég. Ezért eldöntötték, hogy egy több mint 900 millió forintos európai uniós projektre pályáznak."
Valaki segítene, milyen évet is írunk?
Értem én, 6 év alatt semmi se lett belőle, így csakis Karácsony lehet a hibás (sőt, már 10 éve vetődött fel ennek az útnak az ötlete). Most karácsonyék beadták a pályázatot, amit a kormány elutasított (nem az EU bírálja el a pályázatokat, hanem a tagállamok kormányai), na emiatt is Karácsony a hibás. Szerintem amiatt is Karácsony a hibás, hogy nem szólították fel hiánypótlásra vagy kiegészítésre a pályázat kapcsán!
Jól megszokott mantra kórusban indul 3..2..1.. A.L.K.A.L.M.A.T.L.A.N.
"Nincsen benne semmi paradoxon. A budapestieknek nem a fejlődés kellett, hanem a balliberális politikai hívószavak"
Ne zavarjon, hogy akkor a Fidesz balliberálisabb volt a mostaniaknál is. 😂
#8 "Nem, a budapestieknek nem a balliberális vezetés kellett, csak már a tökünk tele volt a £¡d€$$zel. A budapestiek nagy része taktikából szavazott Karácsonyra."
Hát tudod, ilyen az amikor az ember saját magával csszik ki!
Ha nem akarsz mákos tésztát attól még nem rendelhetsz találomra, hogy hozza a pincér amit akar - mert ha az csigapörkölt vagy rántott kakashere lesz, akkor is meg kell enned, nem lesz más. Ha a budapestiek annyira ostobák voltak, hogy akkor is megszavazták Karácsonyt ha nem is őt akarták - akkor is vele kell jóllakniuk. Mert akkor is őt választották meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!