Karácsony Gergely a 140 ígéretéből, eddig mennyit tartott be?
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 20:17
A kérdező szavazást indított:
0-t.
1-15
15-25
25-45
45-65
65-95
95-125
125-135
Mind a 146-ot.
Na, mi van savanyú a szőlő fideszeském?
55 szavazat
1/33 anonim válasza:
Nem tudom, nem követem a politikát, de olyan emberrel még nem nagyon beszéltem aki méltatta volna a "munkásságát". Azaz a kerékpársáv felfestést és a fészbukozást.
2/33 anonim válasza:
Egyet tartott be, azt is csak részlegesen.
4/33 anonim válasza:
Budapest történelmének legjobb főpolgármestere.
5/33 anonim válasza:
Többet, mint amennyit Tarlós tett volna. Hoppá, valaki linkelné mi is volt a programja?
Ja, hogy semmi...
6/33 anonim válasza:
5
Volt neki: ellopni annyit amennyit csak tud.
7/33 anonim válasza:
Sárga csíkok vadul kopnak a városban.
Mikor lesznek újra festve?
8/33 anonim válasza:
Nem a szőlő,hanem a ti leheltetek savanyú a sok seggnyalástól amit a semmire kellőnek csináltok.
Ha jólesik csak így tovább!
9/33 anonim válasza:
Bő fél év és egy a gazdaságnak keresztbe tevő világjárvány után, ami miatt az egész költségvetést stb újra kell tervezni, mégis mit vársz? Piramisokat a Gellért-hegyre?
10/33 anonim válasza:
A járvány miatt meg volt tiltva a közbeszerzések kiírása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!