Már megint Karácsonyék miatt nem kap a főváros támogatást?
Karácsony Gergely által vezetett főváros egy pályázatot sem tud hiba nélkül elkészíteni? Mit várunk akkor a lánchíd felújítástól? Hibásan adtak be egy EU-s pályázatot ezért 900 millió forintos támogatást buktak a csepeliek.
Ennyire alkalmatlan vezetése még soha nem volt a fővárosnak - ez már röhej!!!!
"Ennyire alkalmatlan vezetése még soha nem volt a fővárosnak"
Alkalmasak, csak a Ner-huszárok lehetnek! :)
És gondolj bele, mi lesz, ha ez még így fog menni 4 évig.
Szerintem le kéne már váltani ezt a töketlen, teszetosza filozófust. Egyre több korábbi szavazójától hallom, hogy hát nem volt egy jó döntés...én pedig már időben szóltam.
"bár hallom néhány embertől, hogy eddig Demszky volt a legjobb."
😂😄
#6 Nincsen benne semmi paradoxon. A budapestieknek nem a fejlődés kellett, hanem a balliberális politikai hívószavak - mint ahogy most is. Az ő döntésük.
Majd ha észhez térnek és elegük lesz abból hogy most megint nem fejlődés lesz hanem leépülés, akkor majd nem ballibes polgármestereket választanak és megint haladni fog a főváros.
Ha nem, akkor meg nem.
2. A politológia társadalomtudomány, nem filozófia.
Utolsó. Nem, a budapestieknek nem a balliberális vezetés kellett, csak már a tökünk tele volt a £¡d€$$zel. A budapestiek nagy része taktikából szavazott Karácsonyra.
#8 Vicces amikor ilyeneket olvas az ember. Tudod a legsötétebb buta bunkók hiszik csak magukról, hogy mindent jobban tudnak másoknál és egyedül ők minden tudás birtokosai.
Akinek valóban van tudása, vannak ismeretei, az pontosan tudja hogy mekkora is a világ, mi minden van amiről még nem is tudhat - ráadásul eszébe nem jut elvágni magát a neki nem tetsző véleményektől.
A buborék amiben élsz, az elvág nem csak a valóságtól, de az értelemtől, tudástól is.
Olyanok vagytok mint a macska amelyik belebújik egy dobozba. Nem lát semmit mert a fejére szorult, de rohan előre, mert ő tudja hogy merre van az arra. Aztán meg nem érti hogy megint koppant a falon, majd megint, majd megint. Hiszen ő nem is látott ott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!