Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért ünnepli felfelé...

A Fidesz miért ünnepli felfelé mutató hüvelykujjal a Facebook oldalán a Budapest Pride elmaradását?

Figyelt kérdés

Én tiszteletben tartom és megértem, ha a Fidesz nem ért egyet a Budapest Pride felvonulással. De az, hogy felfele mutató hüvelykujjal ünneplik meg az elmaradást és azt, hogy ez sok LMBTQ embernek fáj, nem gondolom úgy hogy tisztességes lépés. Értem én, hogy a bejegyzés további részében már egyszerűen csak megkérdezik az embereket, hogy "Ön mit gondol erről?", de a felfele mutatú hüvelykujjat ízléstelen és provokatívnak érzem. Szerintem a Fidesz részéről ez a megnyilvánulás nyíltan homofóbb és kirekesztő. Tudom, hogy a Fidesz egyébként sem kedveli az LMBTQ közösséget és ahol lehet, támadja őket, de szerintem ezt a mostani lépést nem kellett volna megtenniük. Ennyire nem adnak már a látszatra sem, hogy őket tényleg nem érdekli az LMBTQ állampolgárok jogainak helyzete? Vagy megtalálták az "új ellenséget" Soros György és a migránsok mellett?

Miért ünnepli a Fidesz felfelé mutató hüvelykujjal a Budapest Pride elmaradását a Facebook oldalán?

2020. júl. 22. 18:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj, de te eddig egy kő alatt éltél?
2020. júl. 22. 18:11
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Mert álszentek, és nemzetinek meg kereszténynek akarják beállítani magukat. Ha valóban azok lennének, rég betiltották volna a homárparádét.
2020. júl. 22. 18:17
 3/15 anonim ***** válasza:
52%

Mert a kb barki fele erzett gyulolet tartja ossze oket, aki-akik nem õk maguk. Gyulolet keresztenysegbe csomagolva- erted. A legtisztabb farizeus magatartas.

Ezzel annyi a bibi, hogy a peszichologia, a szociologia, a termeszet es minden ugy mukodik, hogy, ha megszunik a vezer vagy a gyulolet targya, akkor szethullanak.

Tehat nekik a maroknyi agyukkal a pride-ot kellett volna eroltetni, mert most igy kevesebbet lehet 'uzizni, kisebb a homofobia osszetarto ereje.

De sosem az eszerol volt hires a habonymuvek.

2020. júl. 22. 18:20
 4/15 anonim ***** válasza:
29%

Ne aggódj kérdező, ez csak színjáték a részükről! Valójában veletek van Orbán - de ezt ti is tudjátok.

Fölösleges itt előadni a kamu szembenállást!

2020. júl. 22. 18:24
 5/15 anonim válasza:
68%

Szinte meg is válaszoltad a kérdésedet. Sajnos ez így van, ennyire nem foglalkoznak azzal, ha ezreket bántanak meg, vagy még sokkal több mindenkit (nem tudom).

Nekik az a lényeg, hogy ott árthassanak a magyar embernek ahol csak tudnak. Bennük soha semmi jóindulat nem volt. Az ilyeneken én már nem lepődöm meg. Ez a dolog szinte el is törpül az összes többi dolog mellett, mint például szétlopkodni Magyarországot és nem támogatni azokat a városokat ahol nem egy Fideszest választották meg polgármesternek. Mindenesetre sajnálom az LMBTQ+ embereket, hogy ennyi emberi joguk nincsen... Szégyen!

2020. júl. 22. 18:28
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

A kereszténység nem egyenlő a homofóbiával.

2020. júl. 22. 18:36
 7/15 anonim ***** válasza:
26%
#6 A b_zipropaganda és a közszeméremsértés ellenzése sem egyenlő a homofóbiával.
2020. júl. 22. 18:49
 8/15 anonim ***** válasza:
13%

Amiert kb lehetetlen a dicso vezirrel elegedetlen kerdest feltenni az oldalon. De ez a legkevesebb.

Azert, mert hagyjátok, es kb mindent. Csendben a fotelben elegedetlenkedve.

Csori magyarok.

2020. júl. 22. 18:54
 9/15 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
85%

Hát én megnéztem a Fidesz Facebook oldalát és egy poszt sem szól a prideról.

Kérdező: forrás?

2020. júl. 22. 19:20
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Utána néztem én sem találtam semmilyen posztot a fidesz facebook oldalán erről a baromságról
2020. júl. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!