Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az elmaradó...

Mi a véleményetek az elmaradó tűzijátékról?

Figyelt kérdés
Ugye már hivatalos, hogy a fővárosban biztosan elmarad a tüzijáték, kisebb városokról még nincs info. Erről mi a véleményetek.

2020. júl. 20. 08:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Dolgoztam tűzijáték, pirotechnikai vállalkozásnál, de most az a véleményem, hogy nem gond, de azt mondták bepótolják amint lehet. Minek? Nem bepótólni kell, hanem azt mondani, hogy idén kimarad, majd jövőre. A másik része a dolognak, hogy a pénz a fideszes bűnözők zsebében fog landolni. Nem augusztus 20 most a legfontosabb, hanem, hogy az ország rendbejöjjön ami Orbán szét...szott. Amikor pirotechnikai vállalkozásnál dolgoztam mint alkalmazott, én is azt akartam, legyen minél több tűzijáték, de aki ezzel foglalkozik, nagy részének van másik munkája is. Mert évi 1-2 tűzijáték megtartásából éhen lehet halni. Most a volt kollégák, akik rendeznék az aug.20-at, nyilván nem örűlnek a kiesésnek, de hadd mondjam, hogy az egymilliárdos tűzijáték árának 80%-a is a politikusoknál landolna.
2020. júl. 20. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Debrecenben sem lesz aug 20-i tűzijáték idén. Eddig úgy van.
2020. júl. 20. 13:16
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Az államalapítás meg kell ünnepelni ez tény. De mindig is pocsékolás és környezetromboló volt a tűzijáték, vírustól függetlenül.

Az lenne a legjobb, ha többet nem is lenne!

2020. júl. 20. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen tüzijáték csak gyerekeknek való úgyis. Azoknak ma már sokkal tartalmasabb kikapcsolódás egy mobilos játék. Nincsen ma értelme tüzijátékozni
2020. júl. 20. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem mi ez az újfajta tűzijáték ellenesség. Hogy 'drága' meg 'másra kéne költeni'. Aki ezt mondja azt gondolja, ha elmarad akkor ő kap majd egy fillért is a 'megspórolt' pénzből?

De azzal egyetértek, hogy a fővárosi a jelenlegi helyzetben elmarad, nagyon nagy tud lenni a zsúfoltság a nézők között.

Amivel nem értek egyet, hogy a kisvárosban ahol élek szintén elmarad. Ugyanis leszavazta a nép... (Igen, szavazást írt róla ki a polgármester.) 70%-al győzött h ne legyen... Nem tudom mi ütött az emberekbe. Főleg úgy, hogy sejteni lehetett h a pesti elmarad úgyis... Ha már koronavírus van még ez a kis öröm se legyen mert minek? Ne is ünnepeljünk már semmit?

Szerintem arról kéne szavazást kiírni legközelebb h a járványra való tekintettel maradjanak-e el a karácsonyi ünnepek! Esküszöm a magyarok megszavaznák h igen! :S XD :(

2020. aug. 14. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Azert szavaznak ugy hogy maradjon el mert az embereknek ugy latszik jobb otthon nyomkodni azt a bubanatos mobiltelefont a laptoppal egyutt minthogy resztvenni kikapcsolodasaon szorakozason ami mindenkinek kijarna plane egy evben egyszer ahogy a tuzijatek is.
2020. aug. 20. 20:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Azért ez elég nagy általánosítás ugye érzed, ráadásul miért fáj az ha másnak más a priorítás?
2020. aug. 20. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!