Mi a véleményetek az elmaradó tűzijátékról?
2:
"a tűzijáték volt köszpondban, ami nem propagandát lőtt ki az égre."
Normális kormányoknál ez így is van, de ezeknél minden a propagandát szolgálja.
Az írásoddal pedig egyetértek!
Nekem csak az a fura, hogy augusztus 20 elmarad, de a Pride nem.
Miért?
/Sztem egyiket sem indokolná a vírus, elvégre aki akar megy, aki nem nem megy, ebben nem látok különbséget a két esemény között./
#5 "Nekem csak az a fura, hogy augusztus 20 elmarad, de a Pride nem."
Pedig egyszerű.
Mindkét rendezvényért az viseli a felelősséget aki meghirdette, megrendezi.
Csak míg az augusztus 20-i ünnepségekért az állam a felelős és így az aktuális kormányzat, addig a prájdért egy tőlük független magán csoport.
Bármennyire is a külső szemlélőnek egyformának tűnik a veszély/nem veszély a két rendezvénynél, azt, hogy meg legyen-e tartva azt a szervezőknek kell eldöntenie.
Ha a pride szerverői is felelősen gondolkodnának, akkor ők is lemondanák az egészet. De ahogy olvastam, helyette más megoldásban gondolkodnak, több kisebb rendezvényben, hogy maradjanak 500 fő alatt egy-egy helyen.
"Mi a véleményetek az elmaradó tűzijátékról?"
Az, ami az elmúlt félév többi elmaradt lehetőségéről is: sajnálom, de megértem és elfogadom.
Eddig minden egyes intézkedésről bebizonyosodott hogy a járvány lassulását, megfékezését vagy kisebb méretét szolgálták ebben az országban. Jó lett volna ha olyan a helyzet, hogy nem gond egy ilyen nagy rendezvényt megtartani, de sajnos nem így lett. Most ez van, sok anyagi kár, sok veszteség - de ezzel tudjuk legkönnyebben túlélni, átvészelni.
Remélem kitalálnak majd helyette olyasmiket, amivel kárpótolni lehet azokat, akik így hatalmas bevételtől esnek el a munkájukért cserébe. Ne feledjük, hogy ami az országnak kiadás, az azoknak a tűzijátékot szervező, készítő embereknek meg a megélhetésüket jelentette volna. Nem az a gond, hogy én nem tudom nézni a tévén keresztül, mert arra betehetik az 5 évvel ezelőttit is nyugodtan. A gond, hogy megint elmarad egy turisztikai rendezvény.
Azonban ha ezzel lehet meggátolni hogy megint home office-ban kelljen dolgozni a fél országnak, zárt iskolák, egyetemek mellett - akkor legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!