A rengeteg feleslegesen elköltött pénz és a kóbor állatok miatt ti is remélitek, hogy valóban hűvös, rossz idő lesz 20-án és elmarad a tűzijáték?
Szintén én sem szeretem a tűzijátékot,
de ha elmarad az esetleg 10-20%-al kerül kevesebbe.
Ugyanúgy telepítik, készre hangolják akkor is, ha elmarad,
sőt leszerelni is sokkal drágább az éles ki nem lőtt rakétákat, mintha csak "takarítani" kellene utána.
Remélem, nem marad el, én nagyon szeretem a tűzijátékokat, szilveszterre venni is szoktam egy párat.
Az állatoknak mi közük van hozzá? Nem értem. Bent a belvárosban nincsenek kóbor állatok.
Íme egy egyszemélyi demokrata. Ami neki nem tetszik, azt "tíccsákbe". Majd ha egyszer lesz időd, kicsit nézz körül, hátha észreveszed, hogy élnek még emberek a Földön.
És lehet hogy sokkal többen vannak, akiknek tetszik, mint akiknek nem.
Sose fogom megérteni, hogy ha nem is itt laksz, meg nem is érdekel mit kell ideírni. Erre büszke vagy? Vagy most jobb? Hát egészégedre, utolsó. :D meg mondjuk nem arra vonatkozott a kérdés, hogy hol laksz, de mindegy mondom, biztos velem van a baj.. :)
Egyébként kicsit én is sajnálom a kóbor állatokat, a mi kutyánknak ez lesz az első Augusztus 20.-ája velünk, nem tudom hogyan reagál majd. :( az azért túlzás, hogy remélem a rossz időt..
Nem kell kóbor állatokat felhozni indokként, értelmetlen pazarlás a tüzijáték. A "Nagy színpadon" mindenki aggódik a Földért, a mondvacsinált "ünnepek" alkalmával meg megy az "ereszd el a hajamat".
Teszek rá, hogy ki, mit pontoz - és merre, - a száraz tények:
Csak azért, hogy mehessen a parasztvakítás, már a dálután folyamán elindul egy csomó ember A LEGKÜLÖNBÖZŐBB JÁRMŰVEKKEL Budapestre, hogy egy órán keresztül táthassa a száját a SÖTÉTBEN, - ami a legkedvezőbb körülmény a zsebeseknek és a szatíroknak, - és az addigra jócskán telepöfögött (levegőjű) belvárosban inhalálhasson. Ha nem elég a koncentráció, ezt még meg lehet toldani a tüzijáték által gerjesztett maró füsttel - és a hegyoldalban kigyulladt kisebb-nagyobb objektumok légnemű égéstermékeivel. És amikor "mindenki elégedett", akkor a tömeg elégedetten beszívja a hazaindulók által termelt kul át is, - biztos, ami biztos! Persze az se érdekeljen senkit, hogy a parasztvakításnak része az eszméletlen és tartós dugó is, - bírja a pesti paraszt!
Miért nem a Hortobágyot gyújtják magukra, akik ennyire nem tudnak füst és tűz nélkül élni?
Fene sem tudja!
Brüsszelben, Tokióban persze jól hangzanak a természetvédelemmel összefüggő nyilatkozatok, - miközben "bort isznak és vizet prédikálnak" a nyilatkozók, - és az sem számít, hogy számolatlan hely van, ahol még ez a "jelentéktelen összeg" is mentő lehetne!
Vígan megyünk tönkre!
Ünnepeljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!