Mit szóltok ahhoz, hogy idén augusztus 20-án is elmaradnak a tűzijátékok, a vihar miatt, úgy mint tavaly?
Én most teljesen paff lettem.
Hogyan is éljek ezek után a megszokott módon, ha elmarad a durrogtatás?
A 2006-os pesti bulit meg mindennek lehet nevezni, csak izginek nem. Főleg, akik megsérültek. Azoknak több volt, mint izgi.
Mit vársz mit szóljak? Végre észhez tértek és nem az számít, hogy ha már beleölték a pénzt akkor mindenképp tűzijáték kell hogy legyen, hanem az emberi biztonság az első. Ritka itt Magyarországon.
Ha meg elmarad elmarad. Engem már évek óta nem nagyon hat meg a dolog. 20 éves vagyok, láttam már eleget. Én inkább mást ünneplek ilyenkor, mert bizony ma a nagy többségnek augusztus 20=tűzijáték. Azt sem tudják, hogy ez mitől ünnep. Szóval szánalmas.
De ez most nem ellened irányult kérdező. Csak ha már itt tartunk kifejtettem a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!