Az iskolaőrségre messze Borsodban van a legnagyobb igény... milyen következtetés szűrhető le ebből?
4.
Miskolcon bezárt a kohó!
Emiatt lett rengeteg munkanélküli.
Ezzel tisztában vagyok, az volt a húzóágazata(gyakorlatilag szinte az egyetlen). Ettől függetlenül egy hozzáértő szakember, aki nem csak lopni jár felsőbb körökbe, tudta volna a megoldást, alternatíva stb. Nem azzal van a baj, hogy elkezdett csökkenni Miskolc népessége -vagyis bajnak baj, de remélem érted mit akarok mondani-, hanem, hogy idáig fajult. 60000 lakos az brutálisan sok, gyakorlatilag egy másik nagyváros és még most sincs fény az alagút végén.
4-es, nem lehet integrálni azokat, akik nem akarnak integrálódni. Kényszeríteni senkit sem lehet.
Nálunk a városban egy darab szakközépbe kérte iskolarendőrt. De oda kell is, mert amilyenek az odajáró diákok, hát...
Szerintem hasznos ötlet, végre a tanároknak nem kell félniük, hogy ha rossz jegyet adnak a diáknak, a gyerek esetleg megkéseli őket. Meg hasonlók. Nem kéne még egy olyan eset, mint ami azzal a szegény tanárnővel történt, aki hármast merészelt adni egy diákja dolgozatára. És emiatt kis híján meg is halt.
Nem lehet snekit kényszeríteni? Olyan nincs, vannak a társadalomban elfogadott normák, amit köteles mindenki betartani, ha kell, akkor erőszakkal. Távol álljon tőlem a testi fenyítés, de olyan világban élünk, ahol nem, hogy egy tanárnak nincs tekintélye, de egy rendőrnek sem. Én ezt kifejezetten felháborítónak tartom. Ha a szülő képtelen megnevelni a gyerekét, fegyelemre és tiszteletre tanítani, az iskolában nem szabad még csúnyán sem nézni a diákra, mert bejön a szülő és irgum-burgum... milyen korcs világ ez? És mondom ezt a 20-as éveim elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!