Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, hogy a kormány...

Miért baj az, hogy a kormány családi értékrendet képvisel?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet elfogadni, hogy van egy jelentős embertömeg - szerencsére - akiknek a kifordult szinglikultúra nem szimpatikus? Miért nem lehet ezt is tiszteletben tartani, ha mindent és mindenkit el kell fogadni? Egyáltalán mi ez az őrület, hogy ennyien akarnak szingliskedni? Miért utálják a családos létet, a családi értékeket?

#szingli #gyerekgyűlölők #családellenesek #családgyűlölők
2020. júl. 16. 20:17
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Igen, pont erre gondoltam mint a 11-es! Még be is vallja hogy gyűlöli a nemzetet! Az ilyennek nem is kell gyerek. Majd elkapar a macskád! Te ne is szaporodj semmiképp, de attól még a családi értékrendet valló embereket nem kellene gyűlölni. A gyerekek nem tehetnek semmiről!
2020. júl. 16. 21:06
 12/46 anonim ***** válasza:
87%
Budaházy Edda te vagy az?
2020. júl. 16. 21:09
 13/46 A kérdező kommentje:
Nem, nem Edda vagyok de nagyon tisztelem, igazi jellemnő!
2020. júl. 16. 21:11
 14/46 anonim ***** válasza:
2%
#11 Hát igen, Európában már egy talpalatnyi hely sincs a túlnépesedéstől. Bezzeg India vagy Kína, vagy a pár évtized múlva népességben első Nigéria. A civilizált népek eltűnése majd megmenti a bolygót. Jól mondom, rabbi?
2020. júl. 16. 21:18
 15/46 anonim ***** válasza:
12%
Kalergi terv
2020. júl. 16. 21:25
 16/46 anonim ***** válasza:
97%

"Még be is vallja hogy gyűlöli a nemzetet!"

Ostoba vagy, aki nem tud szöveget értelmezni.

2020. júl. 16. 21:48
 17/46 Sunshinedoll ***** válasza:
92%

Nem gond, de a kormány családi-értékrendje elég álságos és kamuszagú.

Ha valóban családi értékrendet képviselnének, akkor normális egészségügy és közoktatásunk lenne, normális, élhető fizetésekkel, hogy a családok ne nélkülözzenek, megfelelő ellátásban és oktatásban részesüljenek a gyerekek, és nem ilyen bebörtönző CSOkkal meg miaf-szommal kicimbálni az emberből három gyereket, amit utána vagy fel bír nevelni vagy nem.

Ha családi értékrendet képviselnének, akkor nagyobb gondot fordítanának az egyszülős vagy azonos nemű szülős családok biztonságára és legitimitására, az árvaházban, gondozásban élő gyerekeket nem vetnék ki a társadalomból, minden gyerek egyforma lehetőséget kapna, az autista és egyéb speciális nevelést igénylő gyerekek megfelelő és szakszerű oktatásban részesülnének, jó pedagógusokat képzenének, akiket tiszteletben tartanak és rendesen megfizetnek, és a munkájukat támogatják, rendes és átfogó szex edukációt vezetnének be az iskolákban.

Nem gagyi félmegoldások meg embereket tönkretevő, őket hitelekbe űző p-nalegyezgetések kellenek, hanem tényleges intézkedések.

2020. júl. 16. 21:57
 18/46 anonim ***** válasza:
87%

"Én úgy látom itt a fővárosban tombol a szinglikultúra. Hánynom kell tőlük. Ez az ideál. Ezt állítják a fiatalok elé. Költs! Ne gondolj a nemzetre! Ne gondolj a gyerekekre!"

Én gyereknemzés és gyereknevelés közben sem gondolok a nemzetre és még emberrel sem találkoztam, aki nemzetre gondol. Szerintem sokak számára ugyanúgy taszító ez a gondolkodás mód a gyerekvállalástól.

2020. júl. 16. 21:57
 19/46 anonim ***** válasza:
91%

Nem szeretik az emberek, ha elveszik a nehezen megkeresett pénzüket, hogy azt odaadják annak, aki fél évig ha dolgozott életében, majd elment és háromszor felcsináltatta magát... Hány olyan gyerek lesz, akit csak a királyod támogatása és a pénz miatt csináltak? Megsúgom, sok. Rengeteg elhanyagolt, szeretethiányos gyerek.

A teljesítményt, a tudást, a munkát, az ÉRDEMI dolgokat kellene támogatni, a kultúrát és a tudományt! Mert b*szni bárki tud, még a nyulak is, ez nem nagy teljesítmény.

2020. júl. 16. 22:02
 20/46 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, itt egyedül TE vagy az, aki gyűlöl másokat. Pl engem okádsz le, mert leírtam, hogy NEM ÉRDEKEL a nemzet (gyerekvállalás szempontjából). Ami qrvára nem egyenlő azzal, hogy valaki gyűlölné.

Vegyél magadból vissza, de sürgősen, mert egyszer valaki irgalmatlanul be fogja verni azt a nagy pofádat. Addig is jó dagonyázást a saját mocskodban, amivel itt okádsz le számodra ismeretlen embereket, és még van képed őket számon kérni.

2020. júl. 16. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!