Ha valakiről tudom, hogy Soros ügynöke jelenthetem valahol?
Figyelt kérdés
Mi ennek a menete? Rendőrségen vagy kormányhívatalba kell jelenteni?2020. júl. 14. 12:26
1/24 anonim válasza:
Be kell dugnod a fejed a wc kagylóba, beleüvöltöd a nevet és közben lehúzod. Aztán majd megy a TEK vagy az ÁVH és elviszik.
2/24 anonim válasza:
Erről eszembe jut egy vicc.
- Honnan tudod valakiről, hogy zsidó?
- Hogy magyarul beszél.
:D
3/24 anonim válasza:
A helyzet az, hogy a Soros ügynök látásának a lehetősége fordított arányban áll az agy teljesítőképességével. Ebből az következik, hogy egy küszöbszám felett nincs látható, érzékelhető Soros ügynök, alatta pedig a jelentés képessége hiányzik.
4/24 anonim válasza:
Na egy ujabb hulye fideszes. Miattatok nyomorog ez az orszag...
5/24 anonim válasza:
Ohh, te nem fogod azt tudni, ez pont olyan mint bármelyik titkosszolgálat.
6/24 anonim válasza:
Sehol, mivel nem számít törvénysértésnek "Soros ügynökének" lenni.
8/24 anonim válasza:
Miért akarod feljelenteni a bálványodat?
Kevesled az öt kiló krumplit?
10/24 anonim válasza:
#3, Én önjelölt soros ügynök vagyok, úgyhogy engem láthat, ne legyél ennyire lenéző másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!