Ha valakiről tudom, hogy Soros ügynöke jelenthetem valahol?
Figyelt kérdés
Mi ennek a menete? Rendőrségen vagy kormányhívatalba kell jelenteni?2020. júl. 14. 12:26
11/24 anonim válasza:
Az egész bal- lib oldal az...Soros se.nyalók
12/24 anonim válasza:
Az egész fidesz Soros ügynökökből áll.
13/24 anonim válasza:
Volt munkahelyemen volt két csávó akiket tényleg Soros irányított, hogy szabaduljanak meg konzervatív tartalmaktól. Szóval igen viccnek hiszitek meg poénkodtok itt ezzel, hogy jujj Soros, meg a Fidesz túltolja, és én is azt hittem, egészen addig amíg nem találkoztam ezzel személyesen. sokkoló volt
14/24 anonim válasza:
A Fidesz a létét Sorosnak köszönheti!
Soros vakarta ki a sz@rból az egész Fidesz vezérkart - hogy vinné el az ördög!
15/24 A kérdező kommentje:
Látom már ide is beférkőztek.
2020. júl. 14. 19:44
16/24 anonim válasza:
Az elmegyógyintézetben... Reméljük hamarosan tanácskozhattok is ott, mélyen tisztelt vezérünkel!
17/24 anonim válasza:
A Fideszesek nem Soros ügynökök ők jó keresztények akik régen Soros bácsi pénzén tanultak de közük nincs hozzá.
18/24 anonim válasza:
Orbán a legsorosabb Soros ügynök!
Ha nincs Soros György, Orbán az életben nem lesz több mint egy kapáló bugris.
19/24 anonim válasza:
De ő nem ügynök csak tanult a pénzén nem őt szolgálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!