Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kaptam NEMZETI konzultáció...

Nem kaptam NEMZETI konzultációs levelet! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Családi házban lakok, ide a bunkó libernyákok nem tudnak bejönni és ellopni. ( [link] )

Postást naponta kérdezem, hogy jött -e nem is alszok egy pár napja mert így be fognak jönni a migránsok, lehet, hogy az konzultációm dönt, hogy akkor most engedje a fidesz, hogy széterőszakolják e nőket vagy sem. Nem szeretném, hogy a faluban tartott szabadulóbulikra oda jöjjenek a migránsok és szétmuszlimkodják. Az info@fidesz.eu-ra már írtam. Nem jött válasz, de gondolom fognak írni, a nemzet sorsa most dől el.

2020. júl. 7. 12:57
A kérdező szavazást indított:
Jönni fog és megmenekülünk Sorostól
Már mindenkinek megjött, kilopták a libernyákok
Már megjött, ki is töltötted , de elfelejtetted
26 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Hááát

Én is nagyonnaggódom, mi lett a kérdőivvel amit bonattalanul basztam beel a szemetesbe

Biztos sorosgyörgy tölti majd ki helyettem...

2020. júl. 7. 13:00
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sosoristák aknamunkűja!

XD

2020. júl. 7. 13:04
 3/18 anonim ***** válasza:
37%

Persze, hogy nem kapsz választ a Fidesztől, hiszek azokat is Soros pénzeli. Nem tűnt fel, hogy Orbán azért folytatja a migránsellenes kampányát, hogy elfedje mennyi migránst engedett be?

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely megvédene titeket az erőszakoló muszlimoktól, kérd az ő segítségüket.

2020. júl. 7. 13:09
 4/18 anonim ***** válasza:
33%
Töltsd ki online!
2020. júl. 7. 13:13
 5/18 A kérdező kommentje:
Már 10 alkalommal kitöltöttem online, mindig más ip-címről. Már nincs lehetőségem többször mert nem dinamikus az ip és a városba kerestem kódolatlan wi-fi hotspotokat. Több alkalommal nem tudom SAJNÁLOM.
2020. júl. 7. 13:19
 6/18 anonim ***** válasza:

Kérd el az ismerőseid levelét és azokat is töltsd ki.

Én sajnos nem tudom odaadni az enyémet, mert én sem kaptam. Eddig. Pedig hamarosan lejár a visszaküldési határidő!

2020. júl. 7. 13:21
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

Soros hibája.

Biztos voltam benne, hogy az enyémet is ellopja a postaládából és bedobja a kukába. Ezért kiszurtam vele: Ahogy megjött kidobtam én...most keresheti

2020. júl. 7. 13:29
 8/18 anonim ***** válasza:
50%

Gyuri bá hajléktalan lett, az takaródzik most vele.

De ne aggódj, mert már készül az újabb, hülyítésre szán 12 agymosó kérdés!

2020. júl. 7. 14:02
 9/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a te postaládádból is kilopta a Zellenzék. Nem baj, én helyetted is szavazok. Nem hagyom, hogy a migránsok nevessenek a végén! Te se hagyd!

szétmuszlimkodják😂😂 Ez jó!😂

(Már nem a muszlimkodás, hanem a kifejezés)

2020. júl. 7. 15:40
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Egyet ért egyetért ön azzal, hogy 500.000 forint legyen a minimál bér minimálbér?

Egyetért ön azzal, hogy a korátlan mobilinternet ténylegesen korlátlan legyen, s ne 20 Gigabyte?

Egyetért ön azzal, hogy, aki 19 ezer pedofil képet tart a számítógépén; megússza börtönbűntetés nélkül?

2020. júl. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!