Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezen az őszön is lesz balhé?

Ezen az őszön is lesz balhé?

Figyelt kérdés
Mert hogy nagyon sok a baj, a gond,a diktatúra egyre nagyobb, az emberek egyre elnyomottabbak és elkeseredettebbek. A kifosztás egyre nagyobb, a közbiztonság kriminális, és sorolhatnám, ezernyi ok van, a nép nagyon le van taposva, nyomva...
2010. aug. 2. 18:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Nincs parlament? "

- De van. Pinochet kormányzása alatt is volt. Tudod egyáltalán, hogy ki az?

"Nem lesz választás 2014-ben?"

- Hát azt meg honnan tudjam? Én még csak 2010-et írok.

"Megszűnt a szólásszabadság,"

- Nem, még nem. Bár mindent megtesznek, hogy korlátozzák. (lásd: Médiafelügyelet)

"betiltották az ellenzéki pártokat?"

- Nincs rá szükségük. Látod, 2/3-os többséggel SEMMILYEN normakontrollt nem viselnek.

És ha valamelyik törvény az útjukban áll, azt egyszerűen félresöprik... Ha az Alkotmánybíróság van útban, akkor azt is... És ha holnap én, vagy te, vagy valaki más lesz útban???

"Ezeket jelentené ugyanis, ha felszámolnák a demokráciát."

- Tévedsz. A demokráciát igen könnyű felszámolni 2/3-os többséggel. Elég, ha egyszerűen NEM VESSZÜK FIGYELEMBE a többiek véleményét - máris vége a demokráciának. Tudod a demokrácia PÁRBESZÉDET jelent, nem pedig az Orbán féle "erőből diktálunk" politikát.

Szeretnék, igen, nagyon szeretnék egy olyan kormányt, amelyik VALÓBAN az emberek érdekében, a törvények BETARTÁSÁVAL, és nem meghágásával kormányoz! És ha ez teljesül, ABSZOLÚT nem fog érdekelni, hogy Fidesznek hívják, vagy Maszopnak, vagy Kétfarkú Kutyának...

És ha emiatt azt mondod, hogy rémüldözök, akkor igazad van. Rémüldözök.

De hazudni nem szoktam. Én se neveztelek hazugnak, pedig más a véleményed, mint nekem. KÉRLEK, TE SE TEDD!

Pedro

2010. okt. 29. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!