Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezen az őszön is lesz balhé?

Ezen az őszön is lesz balhé?

Figyelt kérdés
Mert hogy nagyon sok a baj, a gond,a diktatúra egyre nagyobb, az emberek egyre elnyomottabbak és elkeseredettebbek. A kifosztás egyre nagyobb, a közbiztonság kriminális, és sorolhatnám, ezernyi ok van, a nép nagyon le van taposva, nyomva...
2010. aug. 2. 18:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
62%

Mellesleg a "magadfajta öreg kommunista" jelző igencsak célt tévesztett. Mindig is a liberális eszméket tartottam pozitívnak. De valószínűleg Te úgyis csak kategóriákban tudsz gondolkodni.

Pedro

2010. aug. 3. 11:35
 22/31 anonim ***** válasza:
21%
Liberális :D Mr. Liberális látom nem bírja felfogni, hogy ha megválasztanak egy pártot akkor az irányít 4 évig nem feltétlenül liberális szellemben. (Hála az égnek.)
2010. aug. 3. 12:08
 23/31 anonim ***** válasza:
22%

ma 11:35

Ha valaki liberális, akkor minimum tudja, mi az a többpártrendszer. De még többet is kell tudnia, mert ugye aki liberális, az meliorista, individualista, univerzalista és egalitariánus. Sok-sok bonyi szó, még bonyibbak a többpártrendszernél is. Szóval maradj csak meg öreg komcsinak, az egyszerűbb. Sóhajtozz, hogy bezzeg '75-ben, amikor Angyalföldön Szakasitsra lehetett szavazni, akkor volt igazi demokrácia :))))

2010. aug. 3. 12:16
 24/31 anonim ***** válasza:
35%

Párszor már megkérdeztem egyéb helyeken most itt is megkérdezem: Egyáltalán tudod, mi az a liberalizmus, vagy csak divatból szidod?

"A liberalizmus, más néven szabadelvűség, gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a XVII.-XVIII. század-ra, a felvilágosodásba nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus." (Wikipédia)

A liberalizmus lényege, hogy mindent szabad, amivel másoknak nem ártasz. Beletartozik a szólás-, gyülekezési-, sajtó- és véleménynyilvánítási szabadság, a munkához való jog, stb... Hát igen, van olyan is, aki szerint ez mind negatívum...

"aki liberális, az meliorista, individualista, univerzalista és egalitariánus"

- HEHEHEHE... Nem. Aki liberális, az liberális. A többit meg te szeretnéd bele magyarázni.

"Mr. Liberális látom nem bírja felfogni, hogy ha megválasztanak egy pártot akkor az irányít 4 évig..."

- Bocsika, NEM én vonultam a Parlament elé, hogy ki mikor monnyonle... És most se én tépem a számat.

"Sóhajtozz, hogy bezzeg '75-ben, amikor Angyalföldön Szakasitsra lehetett szavazni, akkor volt igazi demokrácia :))))"

- Hát a történelem tudásoddal is némi baj van...

De látom, Ti annyira demokraták vagytok, hogy akinek más a véleménye az már csak "magadfajta öreg kommunista" lehet. Ez az igazi demokrácia, HAJRÁ!!!

Pedro

2010. aug. 3. 13:50
 25/31 anonim ***** válasza:
Pedro, nyugi, ők csak az elméletet tudják, de vagy azért nem látják, hogy a gyakorlat tökéletesen más, mert még anyuci-apuci pénztárcáján élősködnek, vagy azért, mert gazdagok, és nem tudják, hogy él a nép, vagy azért, mert ők is sikkasztgatnak ahol tudnak, és lenézik a tisztességesen dolgozó embert.
2010. aug. 3. 17:10
 26/31 anonim ***** válasza:

Pedro te siránkozol itt a fene nagy diktatúra miatt. A kérdésfeltevővel együtt egyáltalán tudjátok, hogy mi az? Mert ez baromira nem olyan. Na ez egy igazi diktatúra: [link]

ez nagyon-nagyon-nagyon messze van ettől.

2010. aug. 3. 22:19
 27/31 A kérdező kommentje:
Na jót marakodtok itt nekem, pedig én nem azt akartam, hogy marakodás legyen, vagyis balhé már most, nem vártok őszig sem? És akkor is diktatúra van, bár még inkább csak kialakulóban van, ez még semmi ahhoz képest, ami itt lenni fog, hacsak Orkán Fintor le nem lép, amit önként biztos nem tesz meg, mint nagy sokára a Furcsán Nyerenc tette volt tavaly. Szerintem lesz balhé, nagy balhé lesz...
2010. aug. 5. 11:18
 28/31 Főzős Laci ***** válasza:
Ember Te milyen "diktatúráról" beszélsz?Gondolod,hogy a Fidesz_Kdnp diktatúrát csinál?Szerintem akkor te egy szoci szavazó vagy!Az hogy visszaállítják az emberi és erkölcsi értékrendet:az nem diktatúra.De akinek nem kell a kereszténység,és a Szent Korona az nyugodtan mehet kézen fogva "el" a Ferenc testvérrel együtt...Szerintem.
2010. okt. 25. 20:04
 29/31 anonim ***** válasza:

"Ember Te milyen "diktatúráról" beszélsz?"

- Például olyanról, amelyben az Alkotmánybíróság hoz egy olyan határozatot, amely nem tetszik a hatalmon lévőknek, akkor ahelyett hogy követnék az Alkotmányban foglaltakat, inkább megváltoztatják azt. Tudod, EZT hívják úgy, hogy ÖNKÉNYURALOM. Mostanában a Fidesz már a parlamentáris demokrácia LÁTSZATÁT sem igazán akarja fenntartani...

Pedro

2010. okt. 28. 00:16
 30/31 anonim ***** válasza:

"Mostanában a Fidesz már a parlamentáris demokrácia LÁTSZATÁT sem igazán akarja fenntartani"

Nincs parlament?

Nem lesz választás 2014-ben?

Megszűnt a szólásszabadság, betiltották az ellenzéki pártokat?

Ezeket jelentené ugyanis, ha felszámolnák a demokráciát. Amíg nem így van, addig a rémüldözésed és hazudozásod elég szánalmas, kicsi pedrócska.

2010. okt. 28. 05:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!