Migráns témában miért csak a 2 églet létezik mikor mind a kettő ugyanolyan rossz?
1.Senkit sem kell befogadni,mindenki menjen vissza.
Az elvándorlás és a brutál alacsony termékenységi rátának köszöhetően eléggé csökken a népesség így mindenképpen kell egy értelmiségi utánpótlás illetve bizonyos falvakba is így lehet életet lehelni
2.A magyar történelem is kegyetlen,a magyarok is kiírtottak mindenkit így semmi szavunk nem lehet,hogy kik jöhetne be.
Pár ezer éves dolgokat belemagyarázni a jelenlegi helyzetbe sok értelme van.Akkor ha boszorkányságért máglyára raknak vkit az is full oké mert régen az volt.
Miért szinte csak ez a 2 véglet van?
Ezt még remélem te sem hiszed el, de ezek szerint a balos agymosás hatással van. Értelmiségi migránsok?
Igen az értelmiségiek jöhetnek hivatalos úton papírokkal és nincsenek is elzavarava.
Az a csürhe amiről te beszélsz minden csak nem értelmiségi, de én még fizetnék is érte, hogy pár ilyet "urat" beköltöztessünk hozzátok és kiváncsi lennék a véleményedre 1 hónap után.
"köszöhetően eléggé csökken a népesség így mindenképpen kell egy értelmiségi utánpótlás illetve bizonyos falvakba is így lehet életet lehelni"
Elég "értelmet" visznek oda a "rejtett erőforrások". Ja, nem!
Ezek az értelmiségiek 80-as iqval🤣🤣 Rendkívül nagy szükség van rájuk. Az ott élő értelmiség idejön, akkor egyébként mi is lesz az ottaniakkal? Afrikába, vagy a Közel-Keletre nem kell orvos, mérnök, ügyvéd? A mi termékenységi rátánk, a mi problémánk, amit nem fognak a töküket vakarászó bevándorlók megoldani, sőt leginkább csak súlyosbítják. Amikor német statisztikák szerint egymillióból 53000 helyezkedik el, a többi meg parazitáskodik az adófizetők kárára, az aztán a nagy megoldás!
#7 Már csak te hiányoztál innen! Hol van Európában szélsőjobb? Még ilyen pártok is elvétve akadnak, nem hogy hatalmon lennének! Ha Európában szélsőjobboldali kormány lenne, az a határon agyonlövetné az illegális határsértőket, nem tutujgatná meg élelmezné őket a saját polgárai pénzén! Ez a menekültduma meg csak süketelés. Honnan menekül? Szerbiából? Montenegróból? Macedoniából? Budapestről menekül Frankfurtba? Bécsből Koppenhágába? Ha valaki feltűnő módon az egyik biztonságos országból egy másikba migrál ahol jobb a segély(merthogy nem ám dolgozni sietnek)az nem gyanús? Arról meg inkább ne is beszéljünk hogy leellenőrizhetetlen papírok meg nyelvtudás nélkül hogy honnan jött, vagy hány éves! Messziről jött ember azt mond amit akar!
Az "értelmiségi utánpótlás" már megcsillogtatta az értelmi képességeit, amikor telibefosták a vonatokon az üléseket, majd kőzáport zúdítottak Röszkén a rendőrségre. És ilyenekből akarnak évente 1 milliót beengedni a haladó elmebetegek.
Kérdező, mi magyarok kiket írtottunk ki? Mert az asszimiláció és a kiírtás nem egy és ugyan az.
Kérdező, miért van az, hogy a legtöbb hazugságot a migránsokról mindig ballib hozzászólóktól és portáloktól olvasom?
15
Pont ezt akartam írni, hogy mi senkit nem irtottunk ki, hanem szövetségeket kötöttünk.
Az avarokról meg külföldi források azt írják, hogy a hazatérő magyarokkal "nyelveken beszéltek", megértették egymást.
Európának pedig nincs szüksége semmiféle másféle migránsra, se ázsiaira, se afrikaira, se muzulmánra. Értelmiségi, ránk települőre meg a legkevésbé sem.
Nem elég a parlamentben 1 kocsis cake?
Nem csak ez a két véglet van.
Aki iratokkal érkezik, hivatalos úton, nem ránk töri az ajtót, az jöhetett mindig is.
Első
Most komolyan azért mert hallottál pár vallási fanatikusról arra következtetsz hogy mind ilyen? Keresztények között is vannak igen fanatikusok, akik szigorúan tartják hogy minden vasárnap elmenjenek templomba húsvét előtt semmi húst nem esznek, házasságig szóba se jön a szex stb de a többség egyáltalán nem ilyen. Én pl meg vagyok keresztelve, első áldoztam, evangélikus gimnáziumba jártam és egyszer nem jártam azóta misén. Amúgy meg ha ide jön valaki úgy hogy feladja az eddigi életét felad mindent hogy eljöjjön onnan akkor nyílván nem fogja szigorúan tartani az ottani szokásokat, hosszú távon meg végképp nem.
"hosszú távon meg végképp nem"
Aha, valószínűleg ezért sikerült olyan marha jól integrálniuk a több generációval ezelőtt erkezetteket a németeknek meg a franciáknak, ugye?...
,,Keresztények között is vannak igen fanatikusok" Ez azt agymosott szöveget is el kéne már felejteni. Arányokról beszélünk. Ez kb olyan mint amikor valaki azzal védi a, cigányokat hogy,,Én ismerek olyan magyart amelyik rosszabb mint 10 cigány". Ja és akkor ebből az következik hogy ugyanakkora eséllyel rabol ki egy magyar mint egy cigány? Hát rohadtul nem. Különben meg itt nagyrészt nem azzal van a probléma hogy kinek milyen a vallása, hanem az hogy a közbiztonság a béke segge alatt van, ott ahol ezek többségbe kerülnek. Egy török kebabos hiába muszlim, semmi probléma nincs vele(általában), egy néger maki meg hiába "keresztény", ugyanúgy elvágja a torkodat, mint "muszlim" barátja. Londonban a késelések 60%át például feketék követik el és ezek nagyrésze nem muszlim. Ez egy etnikai és nem vallási probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!