A szocializmusban ugyanolyan nehéz volt lakáshoz jutni, mint most, vagy könnyebb?
Szerinted ahol egy Trabantra 5 évet kellett várni, ott lakáshoz jutni könnyebb volt?
Én fiatalként nem tudtam a szocializmusban lakáshoz jutni - maradt a többgenerációs együttlakás - most meg van egy lakásom Budapesten, egy házam Pest megyében és egy nyaralóm Somogyban. Vond le a következtetést!
Biztos "jó elvtársak" voltatok!
Most könnyebb.
"Szerinted ahol egy Trabantra 5 évet kellett várni, ott lakáshoz jutni könnyebb volt?"
Így van. Ma 5 év alatt egész normális új autóra összerakod a pénzt. Nem egy Trabi szintűre.
Aki azt írja,hogy nehéz volt,az hazudik.
Nagyszüleim akkor építettek családi házat.Ma már egy panellakásra se futná.
Ahhoz képest a hivatali illetékeseket ostromolták rendesen levelekkel, amikben segítséget kértek, h lakáshoz jussanak..
#6-7
ÉRTELMEZÉS!
Nem a típustervek alapján készült igénytelen kádárkockákról volt szó, amit jól-rosszul összebuheráltak sógorral-komával, hanem LAKÁSRÓL!
De természetesen ezt ti jó paraszt szokás szerint keveritek.
Mi a baj a kádárkockával?Én most is egy olyan házról álmodozok.
Ma sokkal nehezebb lakáshoz jutni.Ha nem örökölsz,nem lesz lakásod.Miből is fizetnél ki 28 milliót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!