Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogjak mar fel vegre az...

Mikor fogjak mar fel vegre az emberek, hogy egy rassz sem kulonb a masiktol?

Figyelt kérdés
Minden rassz csinalt mar a tortenelem soran kegyetlen dolgokat. Lehet fekete, sarga, feher, vagy akar cigany. Ahogy elnezem itt Magyarorszagon egyre rosszabb a helyzet. Egy pelda: facen lattam egy cikket idojarasrol. Az egyik igazi osmagyar honfitarsunk az idojarasrol szolo cikkhez is kepes volt olyan megjegyzest irni, hogy errol is a ciganyok tehetnek. Eloszor azt hittem csak viccel, de amikor elolvastam a tobbi hozzaszolasat vilagos volt komolyan gondolta. Mi tortenik az emberekkel? A magyarok sem kulonbek, mint ahogy a ciganyok, feketek vagy sargak sem. Miert nem lehet azt megerteni, hogy mind emberek vagyunk? Miert kell a megkulonboztetes? Az osszes rasszban vannak jo emberek, ugyanugy borzalmasak is. Egyre szomorubb ez a vilag.
2020. júl. 2. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vannak afrikai népek, akiknek a nyelvében egyszerűen nincsen szó a tulajdonra. Amit meglát/megfog valaki, az az övé és kész.

Az érdekes dolog az, hogy Amerikába áttelepülve az unokáik -akik már csak angolul beszélnek- is úgy viselkednek, mintha az ősi nyelvet beszélnék, pedig nem is értik.

Nem tudom, hogy van ez a cigányokkal, mi van/volt ott, ahonnan ők jöttek, és mi van a nyelvükben. De India is egy más világ, az biztos.

2020. júl. 2. 20:48
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Hazudjon mindenki magának amennyit akar, de én akkor is leírom, hogy nem költöznék fekete vagy cigány többségű településbe. Rasszista vagyok? Lehet. De legalább nem hazudozok mindenkinek a felvilágosult elveimről úgy, hogy semmi nincs mögötte. Senkit nem akarok megkülönböztetni, de egy önző xar vagyok, aki magának jó környezetet akar.
2020. júl. 2. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Majd akkor fogják fel, ha igaz lesz, szóval soha.
2020. júl. 2. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

Mondd ezt azoknak, akik már lassan szó szerint nyalják a feketék, kínaiak, melegek, ilyen olyan LBT akármik és hasonlók hátsó felét.

Én konkrétan senkit sem utálok faj, vallás, ország vagy bármi miatt, de ezt a nagy antirasszista virnyákolást kifejezetten utálom.

2020. júl. 2. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Azért nem fogják fel, mert nem így van. Vannak különbségek.Ez nem azt jelenti, hogy egyik rosszabb a másiknál, de nem egyformák, vannak jellemzőik.
2020. júl. 2. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!