Mikor fogjak mar fel vegre az emberek, hogy egy rassz sem kulonb a masiktol?
Ne aggódj, majd mindjárt jön egy hazafhy aki statisztikákkal bizonyítja hogy nem és punktum. Mindezt úgy hogy fekete embert a TV-ben látott csak de akkor is elfordult.
Amúgy tényleg nem tudom mi jár a rasszisták fejében
Mit keresel akkor magyar oldalon? Írhatsz olyan helyre, van elég, ahol NEM ékezetekkel író nyelven írnak.
Ha "bántásnak" érzed, te kis nebáncsvirág, állítsd át a billentyűzeted; 2mp-be kerül -mint nekem-.
NEM teljesen más dolog, sőt. TE PROVOKÁLSZ AZ ÉKEZET NÉLKÜLISÉGGEL.
Őszintén nem gondolom, hogy egy roma, kínai, néger, afgán, szír, stb. alacsonyabb rendű lenne mint egy magyar.
Szerintem ha egy fehér gyerek olyan nyomorban nőne fel mint sok roma gyerek, és nem részesülne megfelelő nevelésben, ők is ugyan úgy bűnöznének mint egy roma, ez nem bőrszín vagy etnikum kérdése. Természetesen nem mondom, hogy minden roma bűnöző, és nem örülök, hogy a tisztességes romákat is megbélyegzik ezek miatt.
De létezik egy probléma a romák integrálódását illetően, a baj csak az, hogy csak a romákat okolja érte a magyar társadalom, és nem állítom, hogy ők ártatlanok, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a magyar állam nem hogy nem tesz meg minden tőle telhetőt, hanem egyesen figyelmen kívül hagyja a problémát.
Aztán a másik probléma, hogy az emberek a bőrszínben keresik a választ, de ez nem ilyen egyszerű.
Viszont a baloldaliak hozzá állása is ront a helyzeten, pozitív diszkrimáció, a romák körében a magasabb bűnözési ráta bagatelizálása, nem vesznek tudomást róla, hogy nemcsak egy fehér de egy roma is lehez rasszista, mert bizony ez sem bőrszín kérdésre.
Az értelmes párbeszéd, az egyetlen megoldás, de a magyar baloldal ugyan olyan kirekesztő mint a jobboldal, csupán arról nem értenek egyet kiket kell kirekeszteni, pedig a válasz az, hogy SENKIT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!