Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogjak mar fel vegre az...

Mikor fogjak mar fel vegre az emberek, hogy egy rassz sem kulonb a masiktol?

Figyelt kérdés
Minden rassz csinalt mar a tortenelem soran kegyetlen dolgokat. Lehet fekete, sarga, feher, vagy akar cigany. Ahogy elnezem itt Magyarorszagon egyre rosszabb a helyzet. Egy pelda: facen lattam egy cikket idojarasrol. Az egyik igazi osmagyar honfitarsunk az idojarasrol szolo cikkhez is kepes volt olyan megjegyzest irni, hogy errol is a ciganyok tehetnek. Eloszor azt hittem csak viccel, de amikor elolvastam a tobbi hozzaszolasat vilagos volt komolyan gondolta. Mi tortenik az emberekkel? A magyarok sem kulonbek, mint ahogy a ciganyok, feketek vagy sargak sem. Miert nem lehet azt megerteni, hogy mind emberek vagyunk? Miert kell a megkulonboztetes? Az osszes rasszban vannak jo emberek, ugyanugy borzalmasak is. Egyre szomorubb ez a vilag.
2020. júl. 2. 17:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

Ne aggódj, majd mindjárt jön egy hazafhy aki statisztikákkal bizonyítja hogy nem és punktum. Mindezt úgy hogy fekete embert a TV-ben látott csak de akkor is elfordult.

Amúgy tényleg nem tudom mi jár a rasszisták fejében

2020. júl. 2. 17:43
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
az én fejemben ez jár , éltem cigók között 95%+ ezért soha nem vennék házat ahol 1 db is van .
2020. júl. 2. 17:54
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Azért szerintem, aki képes helyesen írni ÉS ékezettel, az különb annál, mint aki nem.
2020. júl. 2. 17:58
 4/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, tipikus magyar hozzaallas a temahoz koszonom. Kerdesre nem valaszolni, hanem belekotni egy teljesen mas dologba, es ismeretlenul, minden ok nelkul bantani, provokalni a masikat. Kivanom, hogy attol nagyobb problemad sose legyen az eletben, hogy nem irok ekezetet. :)
2020. júl. 2. 18:04
 5/15 anonim ***** válasza:
27%

Mit keresel akkor magyar oldalon? Írhatsz olyan helyre, van elég, ahol NEM ékezetekkel író nyelven írnak.

Ha "bántásnak" érzed, te kis nebáncsvirág, állítsd át a billentyűzeted; 2mp-be kerül -mint nekem-.

NEM teljesen más dolog, sőt. TE PROVOKÁLSZ AZ ÉKEZET NÉLKÜLISÉGGEL.

2020. júl. 2. 18:12
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

Őszintén nem gondolom, hogy egy roma, kínai, néger, afgán, szír, stb. alacsonyabb rendű lenne mint egy magyar.

Szerintem ha egy fehér gyerek olyan nyomorban nőne fel mint sok roma gyerek, és nem részesülne megfelelő nevelésben, ők is ugyan úgy bűnöznének mint egy roma, ez nem bőrszín vagy etnikum kérdése. Természetesen nem mondom, hogy minden roma bűnöző, és nem örülök, hogy a tisztességes romákat is megbélyegzik ezek miatt.

De létezik egy probléma a romák integrálódását illetően, a baj csak az, hogy csak a romákat okolja érte a magyar társadalom, és nem állítom, hogy ők ártatlanok, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a magyar állam nem hogy nem tesz meg minden tőle telhetőt, hanem egyesen figyelmen kívül hagyja a problémát.

Aztán a másik probléma, hogy az emberek a bőrszínben keresik a választ, de ez nem ilyen egyszerű.

Viszont a baloldaliak hozzá állása is ront a helyzeten, pozitív diszkrimáció, a romák körében a magasabb bűnözési ráta bagatelizálása, nem vesznek tudomást róla, hogy nemcsak egy fehér de egy roma is lehez rasszista, mert bizony ez sem bőrszín kérdésre.

Az értelmes párbeszéd, az egyetlen megoldás, de a magyar baloldal ugyan olyan kirekesztő mint a jobboldal, csupán arról nem értenek egyet kiket kell kirekeszteni, pedig a válasz az, hogy SENKIT.

2020. júl. 2. 18:58
 7/15 mindentudó99 ***** válasza:
34%
Majd akkor fogják fel az emberek ha ez igaz lesz. De mivel a rasszok nem egyformák így vannak különbségek ha tetszik ha nem. Gyere el hozzánk a faluba . Menj végig az utcánkba . Egy cigány család él itt. Nézd meg a hàzakat. 100 emnerből 100 meg tudná tippeni melyik a cigányoké.
2020. júl. 2. 19:46
 8/15 A kérdező kommentje:
"mindentudo99"! Ezek szerint te felsobbrendunek erzed magad a ciganyoknal, mivel szebb a hazad?
2020. júl. 2. 19:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Soha.
2020. júl. 2. 20:25
 10/15 mindentudó99 ***** válasza:
34%
A ház csak egy dolog a másik 100 mellett. És nem érzem felsőbbrendűnek. Csak különbnek. Nem ugyan az.
2020. júl. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!