A Momentumos Cseh Katkától és Donáth Annától nem hiteltelen a szegények és a hátrányos helyzetű csoportok melletti kiállás, amikor mindketten fehér felső-középosztálybeli diplomás úri nők?
"Sajnállak kedves #6, hogy ennyire rossz megfigyelő vagy. Én nagyon sok szép és okos nőt ismerek. Sőt: az okosság szépít, fordítva azonban nem igaz."
De jó megfigyelő vagyok, mert kAnnára és Katicára igaz a mondás viszonylag.
Szerintem két vonzó kinézetű nő, de ugyanez elmondható pl. Dúró Dóráráól is.
De baromira nem fontos egy politikusnő szépsége. Az fontos, mit mondanak és mit tesznek.
Attól még hogy valaki értelmiségi családból származik, még érthet a szociálpolitikához, a szegénység kérdéseihez. Vagy csak a kérdező szerint csak Bogdán László képviselheti a vidéki, leszakadó Magyarországot?
Hiteltelen?
Miért, kedves kérdező, neked az talán az kéne, hogy a jómódúak lenézzék a szegényeket, és fordítva? Vagy arra számítanál, hogy majd szegény, tanulatlan emberek fognak beülni az EP-be?
Mielőtt felteszel egy kérdést, gondolkozzál el már rajta, ha lehet kérni!
"amikor mindketten fehér ... nők?"
Speciel az, hogy fehérek, nem hitelteleníti őket (még akkor sem, ha más dolgok viszont igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!