Meddig kell még maszkot hordani?
Figyelt kérdés
Már csak 900 eset van. Egy 10 milliós országban...
Több szifiliszes van már mint koronás.
2020. jún. 25. 10:20
41/57 anonim válasza:
Egy darabig értelmesebb válaszokat is kaptál, de látva hogy nincs kinek, ugyanis ésszerű érvek helyett csak annyi válaszod volt mindenre, hogy rettegünk és birkák vagyunk, nincs értelme ennél magasabb szintekre emelkedni. Lásd kivel van dolgod, én tudok alkalmazkodni az alacsonyabb szinthez is :)
42/57 A kérdező kommentje:
Semmi értelmes érv nem hangzott el, hanem a félelemkeltő média által nyomott dolgokat böfögitek!
Használjátok már a józan eszeteket!
2020. jún. 26. 09:52
43/57 A kérdező kommentje:
Akkor szeretném azt megkérdezni, miért most kell csak hordani a maszkot?
Influenza szezonban miért nem kell? Ezrek halnak meg benne évente. Miért nem hordtátok már évekkel ezelőtt is? Eszeteket se jutott, mert az senkit nem érdekel mert nem generáltak belőle világraszóló pánikot mint most.
2020. jún. 26. 09:55
44/57 anonim válasza:
Igen, mert azt hiszed, hogy aki felvesz egy maszkot, az gondolkodni nem tudó, aki mindent elhisz. Pedig nem erről van szó, mindenki látja, hogy jelenleg nincs sok beteg és nem is volt. De ez jó lenne ha így is maradna. Koronavírustól függetlenül sem ártana néha a maszk, a buszon is néha sokan nem tudnak viselkedni, beleköhögnek meg beletüsszentenek az ember arcába. Úgy gondolom, hogy nem olyan rossz az, ha legalább egy maszk által ebben gátolva vannak, ha maguktól nem tudják legalább a minimális higiéniai szabályokat betartani például.
45/57 anonim válasza:
Influenzaszezonban sem válna kárunkra. Nekem eddig is szimpatikus volt a keleti országok eziranyú szokása, de nem tehetek róla, hogy ennek nálunk nincs hagyománya.
46/57 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha odaköltöznél?
2020. jún. 26. 10:01
47/57 A kérdező kommentje:
Vagy te hordhatod de ne erőltesd másokra!
2020. jún. 26. 10:02
48/57 anonim válasza:
Nem erőltetem senkire, ez egy kormányzati illetve önkormányzati szintű szabály, nem én hoztam. Attól, hogy hasznosnak találom, még csak nem is szóltam soha azokra akiken nem volt például egy buszon.
49/57 A kérdező kommentje:
Még szép! Semmi jogod nem lenne ilyet tenni!
2020. jún. 26. 10:28
50/57 anonim válasza:
Ne legyél arrogáns! Ha akarnám szólhatnék a buszsofőrnek, vagy jelenthetném, lenne hozzá jogom. De nem fogom ezt tenni, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!