Meddig kell még maszkot hordani?
Már csak 900 eset van. Egy 10 milliós országban...
Több szifiliszes van már mint koronás.
El kéne fogadnotok, hogy a média jól rászedett benneteket.
Bolhából elefánt tipikus esete.
"A tág ismeretségi körömből senkit nem érintett."
Örülj neki!
"Sehol senki nem ismer olyat aki érintett lenne."
De igen. És nem csak én:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1054370..
Huh mik vannak. Hihetetlen.
És mond, nagyon félsz?
Látom fáj az igazság.
Elhiszem, hogy rossz érzés rádöbbenni, hogy mekkora hülyét csináltak belőlegek.
Kérdező, látom fogalmad sincs a járványok terjedéséről, gyanítom matematikából és biológiából is rossz vagy :) Ami nem baj, de ne erőltess olyan dolgot, amit nem értesz.
Engem nem zavar a maszkviselés, szerintem zárt terekben ki lehet bírni bármiféle gond nélkül. Inkább ez, mint hogy aztán szigorúbb szabályokat hozzanak. És nem vagyok hipochander, különben emberek közé se mennék. De ha egy kicsit is csökkenthetem a vírus terjedésének esélyét, akkor úgy gondolom, hogy nem egy teljesíthetetlen feladat ezt betartani.
Lehet összeesküvés-elméletekben hinni, de bizonyítékod nem lehet rá. Koronavírusos ismerősöm nekem például volt, nem igaz, hogy senkinek az ismeretségi körében ne lenne.
Képzeld nem vagyok belőlük rossz.
Ha téged nem zavar akkor hord. Nem izgat. De ne kötelezzenek rá senki, pláne ne ilyen kamu indokkal mint ez a vírushelyzet. Ha egy darab lesz már csak az országban akkor is hordani kell majd, nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!